Свободно време

Пълнолуние в Стрелец на 4 юни - настъпват положителни промени

Време е да покажем своите таланти

02.06.2023г. / 12 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 4 юни ни очаква пълнолуние в знака на Стрелец. То ще ни предложи точното количество баланс и стабилност, приключения и забавление. Можем да впрегнем енергията на това пълнолуние, като отделим време за почивка и любими занимания. Това лунно събитие ще ни покаже от какво имаме повече нужда в живота си точно сега.

Ако сме отлагали някакви неща или сте сме чувствали мързеливи, може би имаме нужда от повече структура и време, за да се ориентираме към приоритетите си. Ако сме работили усилено и се чувствате много уморени, може би имаме нужда от повече време за удоволствия и почивка. Балансът във всичко ще бъде ключов по врем на това пълнолуние. 

Таро карти за юни за всяка зодия

Зодиакалният знак Стрелец е представен от кентавър с лък и стрела. Стрелата е изстреляна с голяма прецизност, но след като напусне лъка, има толкова много фактори, които ще повлияят къде ще падне. Понякога е неясно, но друг път може напълно да пропусне целта.

Когато имаме пълнолуние в Стрелец, това е добра възможност да помислим в каква посока сме насочили стрелата си. Дали тази посока е добра за нас? Дали влагаме енергията си там, където наистина е необходима?

Сега има възможността да използваме вибрациите на това пълнолуние, за да разберем къде искаме да насочим стрелата си. Това е добра възможност да прецизираме енергията, емоциите си и посоката, в която сме избрали да ги инвестираме. 

Женски хороскоп за юни

Юнското пълнолуние настъпва, когато Слънцето в Близнаци формира опозиция на Луната в Стрелец. Пълнолунието е време на кулминация и „обещание“ за изпълнение на това, което е започнало при новолуние. Това е емоционален период, период на романтика, зачеване и връзки.
Осъзнаваме по-ясно какво е липсвало или липсва в живота ни, особено свързано с ученето, приключенията, общуването, споделянето.

Полярността Близнаци-Стрелец е ментална ос, където Близнаци представляват „нисшия ум“, а Стрелец представлява „висшия ум“. Слънцето в Близнаци ни насърчава да мислим логично, докато Луната в Стрелец ни убеждава да мислим по-широко, да сме интуитивни. Стрелецът символизира търсенето на смисъл и идеи. Трябва да намерим баланс между енергиите на двата зодиакални знака. 

Любовен хороскоп за юни

Пълнолунието в Стрелец е за комуникация, отношения и чувство за приключение. Нещо се изгражда вътре в нас и сега е моментът, когато тази енергия изисква да изразим чувствата си. 

Луната осветява този конфликт между логиката и интуицията/вярата. Когато Луната е пълна и ярка в небето, в собствения ни живот възниква символично „осветление“. Но тези нови чувства и откровения са емоционални, тъй като има усещане за „изливане“ на емоции в съзнанието ни. Време е да изразим себе си. Разбира се, ще бъде важно докато го правим.

Острата нужда от промяна, желанието да дишаме дълбоко, това са нещата, които ще ни движат напред. Сега може да сме по-енергични, бодри, да изпитваме повече любов към живота. Няма място за песимизъм: ако нещо не ни устройва, може да започнем отначало. Пълнолунието в Стрелец ни носи положителни промени, демонстрираме своите най-добри качества. Трудностите не ни плашат, защото можем да ги победим. 

Снимка: Istock

Коментирай