Свободно време

Най-важното, което трябва да знаете за земните зодиакални знаци

Опознайте техния характер

01.06.2023г. / 12 48ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Както подсказва и определящият ги елемент – земните знаци са тези, които са здраво стъпили на земята. Можете да разчитате, че те – Телец, Дева и Козирог ще са винаги до вас, готови да бъдат опората, от която имате нужда.

В следващите редове ще вникнем малко по-задълбочено в това, което е характерно за тях, за да разберем по-добре кои са всъщност. И така:

Телец

Този знак се управлява от Венера – планетата на любовта, красотата и парите. Телецът е силен, решителен и трудолюбив, но същевременно влиянието на Венера го кара да бъде малко по-елегантен, с вкус към естетиката.

Какъв е Телецът на работа

Със сигурност той е колегата, за когото можем да кажем спокойно, че каквото и да стане, той ще удържи, преминавайки дори и през най-силната буря. Телецът е находчив, отговорен и обича реда и дисциплината. Ето защо задачи, които трябва да бъдат изпълнени в последния момент, биха го накарали да се чувства неудобно.

Какъв е влюбеният Телец

Ако имате късмет да сте ухажвани и обичани от Телец, то тогава бъдете готови за романтика – вечери на свещи, чувствени масажи и дори палави съобщения. Телецът не обича промяната, ето защо за никого не е учудващо, че понякога таят чувства към някого, с когото са били преди дълги години.

Съвместимост

Знаците, които най-силно ги привличат са Рак и Риби. С Рибите биха имали страхотна връзка, тъй като споделят еднакви възприятия за света. С Рака пък биха се наслаждавали на спокойни взаимоотношения, понеже за тях най-важното е сигурността и грижата за другия.

Коментирай