Свободно време

Най-важното, което трябва да знаете за земните зодиакални знаци

Опознайте техния характер

01.06.2023г. / 12 48ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Този земен знак се управлява от Меркурий – планетата на комуникациите. Девите са благословени с променлива енергия и неслучайно са известни като едни от най-приспособимите в зодиака. Те не са натрапчиви, но със сигурност ако сте в тяхната компания ще се почувствате така, сякаш сте в сигурно убежище. Аналитичният ум на девите ще ви помогне да разберете света и живота по-добре.

Девата в работна среда

Девите са педантични, съвестни и ориентирани към детайла. Те са на мнение, че задачите трябва да се свършат при първа възможност и при това както трябва!

Девата в любовта

Ако една дева се влюби във вас, не се изненадвайте ако срещите ви са планирани предварително, а мястото, на което ще се виждате е проучено до най-голямата подробност. Със сигурност те знаят наизуст менюто в ресторанта и веднага биха ви посъветвали какво да си поръчате. За по-късно най-вероятно биха избрали филм, за който са чели ревюта и рецензии.

Съвместимост

Макар че за девите една връзка е свързана най-вече със спокойствие и утеха, понякога те се нуждаят от спонтанността на някой огнен знак като например Лъв или Овен. Такива личности биха преобърнали подредения свят на Девите и биха ги накарали да излязат от зоната си на комфорт.

Коментирай