Свободно време

Секс хороскоп за месец юли

Вижте какво вещаят звездите

19.06.2023г. / 14 17ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на лятото ставаме малко по-лежерно настроени. Ето защо имаме чувството, че желанието ни за секс е по-голямо от обичайното. Вижте какво са подготвили звездите за вас през юли.

Овен

За вас се очертава един доста еротичен месец. Ако сте във връзка, бъдете готови за постигането на така желания от вас баланс. Ако имате възможност, направете нещо за връзката си – можете да резервирате романтична ваканция само за вас двамата или пък да отделите време и да правите нещо, което обичате. Бъдете готови да преоткриете партньора си и да изживеете прекрасни мигове заедно.

Телец

Планетите се нареждат така за вас, че това, което ще е най-важно през този месец е както да вземате, така и да давате. Има възможност да бъдете малко по-чувствено настроени, ето защо вероятно ще искате да прекарате няколко романтични вечери с любимия. Пуснете си любима музика, запалете свещи и се насладете на взаимната си компания.

Близнаци

През този месец ще усещате, че сякаш сте абсолютно в тон с желанията си. Отделете време и внимание и се отдайте на това, което ви кара да се чувствате добре. Разбира се, не забравяйте да включите и любимия. Насладете се на времето заедно и обсъдете бъдещите си планове. Ако пък нямате партньор, бъдете готови за нови изживявания, тъй като звездите ще ви насърчат да покажете най-дивата страна от характера си.

Рак

За вас периодът е доста динамичен. Това, което ви съветват звездите обаче е да успеете да намерите баланса между работата и забавлението. Разбира се, винаги има шанс да успеете да направите това и дори да добавите щипка любов! Ако имате нужда от помощ по даден въпрос, не забравяйте, че винаги можете да разчитате на човека до вас. След като приключите с всички задължения, непременно отделете време за себе си.

Коментирай
Свободно време