Свободно време

Слънцето преминава в Лъв на 23 юли – ще блеснем, но трябва да внимаваме с егото

Не бива и да харчим излишно

23.07.2023г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 23 юли Слънцето преминава в знака на огнения Лъв. Лъвът е въплъщение на изразяването и ни насърчава да покажем кои сме в най-голяма степен. В този зодиакален знак Слънцето си е у дома, така че неговата топла, жизнена енергия преминава лесно.

Транзитът на Слънцето през Лъв е оптимистичен период, който ще прекараме в забавление, любов и създаване на новости. Време е да се заредим отново с енергия, като се наслаждаваме и изживяваме живота и всички забавни малки неща, които ни правят щастливи. Животът е нещо, на което трябва да се наслаждаваме!

Маникюри в ярки цветове за всяка зодия

Лъвът обича не само да е център на вниманието, но за него е важно да постига своите желания. Ако имате цели, които искате да осъществите, независимо дали е връзка, работа или нов проект, пътуване, амбициозността на Лъва ще ви помогне в това да се придвижите напред, но не бързайте.

За този зодиакален знак е известно, че е не само смел, но и изразителен и определено не задържа нищо в себе си. Ето защо тази негова енергия е чудесна, особено що се отнася до това да покажем своите таланти и възможности.

Но Лъвът може да бъде властен, егоистичен, арогантен, да търси начини да подхранва своето его, да флиртува. Ето защо, докато Слънцето е в този знак ще бъде важно да внимаваме именно с това. Да не сме агресивни или прекалено открити към другите, да не сме твърде суетни. Важно е да не забравяме да даваме любов, а не само да искаме.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Когато Слънцето прекарва време в Лъв ние ставаме по-забавни, общителни, не се задоволяваме с малкото. Искани се да блеснем, ставаме по-щедри към другите и към себе си, което ни напомня да внимаваме как харчим парите си.

Лъвът обаче е един от четирите фиксирани зодиакални знака заедно с Телец, Скорпион и Водолей, които имат много стабилна енергия. Всеки път, когато Слънцето навлезе във фиксиран знак, енергията е много специална за създаване на богатство и дълготраен просперитет.

Този транзит е и оптимално време за развиване на повече умения, които да повишат нашата увереност, лидерските ни качества. При някои хора енергията на транзита ще допринесе за това да има по-голяма яркост в проектите им, усилията, които полагат и са полагали да започнат да дават своите плодове. Но докато Слънцето е в Лъв, планетата на любовта – Венера, също е в този знак. Има неща, за които трябва да се внимава, въпреки хубавата енергия на Слънцето. Повече може да прочетете тук.

Снимка: iStock

Коментирай