Свободно време

Меркурий преминава в Дева на 28 юли – постигаме успехи

Важно е да внимаваме с критиката към другите

28.07.2023г. / 09 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 28 юли планетата на мисълта и комуникацията – Меркурий, влиза в знака на зодия Дева. Така ще се задържи до 4 октомври 2023 г. Когато Меркурий е в този зодиакален знак, прецизността в комуникацията и мисълта са по-важни за нас. Това е период, в който анализираме и решаваме кое е полезно и кое смятаме за непрактично.

Меркурий се чувства добре в знака на Дева, тъй като е единият от знаците, които управлява (другият е Близнаци). Работата с детайлите се случва естествено и лесно. Трябва обаче да внимаваме да не загубим перспективата, ако се окажем изгубени в подробности.

Докато Меркурий е в Дева, ние също трябва да сме наясно с възможността да се изразяваме така, че да не изглеждаме критични или лишени от въображение. Гравитираме към полезна информация и можем да се радваме да помагаме на другите с нашите знания.

Таро карти за август за всяка зодия

Когато Меркурий навлезе в знака Дева, това е благоприятен период за започване на нови бизнес начинания и получаване на значителна печалба от тях. Този транзит ще даде повече активност на пътуванията, свързани с бизнеса и проектите за извличане на печалби.

Също така е подходящо време за повишаване на квалификацията, придобиване на нови познания. Усилията, които полагаме няма да останат незабелязани. Важно е да избягваме пасивността, но същевременно е важно и да внимаваме с егото си. В работата са възможни доста успехи или нови възможности за развитие.

Въпреки това не бива да забравяме, че Венера е ретроградна в Лъв до 4 септември. Затова трябва умереност в действията и добро планиране.

Любовен хороскоп за август

Девата е прецизна във всичко и е загрижена за здравето, да има благополучие на физическо ниво. Тя иска да се чувства здрава на всяко ниво и разбира, че здравето е както психическо, така и физическо.

От друга страна, Меркурий ръководи начина, по който мислим, управлявайки нашите идеи, начина, по който обработваме информацията и как общуваме с другите. Тъй като Девата е знак на ума, който цени прецизността и практичността, когато Меркурий премине в него, той сигнализира за началото на невероятно продуктивен период за всички. Ставаме по-производителни, фокусирани, търсим грешки, но трябва да внимаваме да не сме твърде критични. Девата е известна именно със своята критичност. Ето защо бихме могли да поработим върху усъвършенстването на комуникацията ни с другите.

Снимка: istock

Коментирай
Здраве и красота