Свободно време

„Увлечението“ от Сандра Браун

Очаквайте от 15 август

09.08.2023г. / 06 17ч.
Михаела Лазарова
Корица: "Хермес"

Корица: "Хермес"

За книгата

Рени Нютън е блестящ хирург. Призована като съдебен заседател в процеса срещу наемния убиец Рики Лозада, д-р Нютън не изневерява на професионализма и принципите си. Липсват доказателства и с нейния глас Лозада е обявен за невинен. Сблъсъкът ѝ с него обаче няма да приключи дотук.

Уик Тредгил е детектив в безсрочен отпуск заради трагичен инцидент. Той води своя лична война. Война срещу оправдания убиец. Темпераментен, ожесточен и влюбен, Уик е твърдо решен да съсипе Лозада, който жадува само едно: да притежава Рени Нютън. Макар да не се доверяват напълно един на друг, Рени и Уик се обединяват. Защото това е единственият им шанс да оцелеят.

За авторката

Сандра Браун е автор на над седемдесет бестселъра, влезли в класацията на „Ню Йорк Таймс“ и продадени в над 80 милиона екземпляра по цял свят. Тя е единственият писател, който е имал 3 заглавия в класацията по едно и също време. Пише професионално от 1981 година. Произведенията ѝ са преведени на 34 езика.

Писателката печели признанието на критиците, удостоили я с наградите „Уелдънбукс“ и „Далтън“, с наградата на „Романс Райтърс ъв Америка“ за постижения в жанра, с отличителния знак на успеха на „Американ Бизнес Уименс Асосиейшън“, с наградата за изключителни литературни постижения и наградата „Ей Си Грийн“.

  • Обем: 400 стр.
  • Корична цена: 17,95 лв.
  • ISBN: 978-954-26-2285-7
  • Превод: Дори Габровска
  • Издателска къща „Хермес“ ООД
Коментирай
Свободно време