Свободно време

Таро гадание за новолунието в Лъв на 16 август

Какво показват картите таро

15.08.2023г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 16 август ни очаква новолуние в знака на Лъв. Лъвът управлява сърцето, така че ако ни се налага да взимаме някакво решение, много е вероятно да се доверим на интуицията си. Лъвът обича вниманието, така че това новолуние е чудесно да се покажем пред света, да не крием своите таланти. Повече за новолунието може да прочетете тук, а в следващите редове вижте кратко таро четене за всяка зодия.

Овен – Таро карта Смъртта. Смъртта е метафорична, разбира се. Тази таро карта носи промени, означава край на нещо болезнено за вас, на нещо старо, което не ви носи удовлетворение, като работа, връзка, взаимоотношения с хора. Трансформацията за вас може да бъде голяма, но знайте, че хубавото тепърва започва за вас.

Телец – Четворка мечове – Телци, таро картата разкрива, че може би ви е време за почивка. За вас предстои възстановяване, събиране на нови сили, особено ако сте преминали през динамичен и труден период. Малко по малко ще успеете да възстановите баланса. Погрижете се добре за духа и тялото си.

Близнаци – Таро карта Десетка жезли – Възможно е да чувствате някои неща в живота ви по-тежки на този етап. Възможно е да сте преуморени, да сте твърде амбицирани по отношение на ваши цели, но ви трябва една финална крачка. Помислете за вашите приоритети, систематизирайте ги, помислете дали има страхове, които ви задържат. Разрешаването на тези неща, ще ви донесе по-бързо реализация и успехи.

Рак – Пет чаши в обърната позиция – Най-лошото е минало, Раци, а водата е под моста. За вас настъпва период на търсене на себе си. Ще успеете да елиминирате негативните емоции, неприятните събития остават зад вас. Малко по малко надеждата ви към по-доброто се връща.

Лъв – Рицар пентакли– Цялата ви упорита работа ви се отплаща. Вземете наградата си, след което планирайте следващия си ход. Но имайте предвид, че този Рицар определено не бърза, той се движи бавно, но сигурно към прогреса. Някои от вас може да ги очаква и пътуване, свързано с работата.

Дева – Таро карта Четворка пентакли – Тази карта разкрива, че вероятно се стремите към постигане на стабилна основа в живота си и любовта, финансова сигурност. При някои тази карта може да показва нови възможности за подобряване на материалния им свят, докато за други да е напомняне за това, че следват модели, които не са работещи за тях. Но без значение каква е ситуацията ви, тази таро карта ще ви даде възможности за повече стабилност.

Коментирай