Свободно време

Таро гадание за новолунието в Лъв на 16 август

Какво показват картите таро

15.08.2023г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни – Отшелникът – Вероятно изпитвате нужда да останете насаме със себе си, за да презаредите енергийните си нива. Да търсите истини, да се погрижите за своите нужди. Всичко това обаче ще ви накара да се почувствате по-добре и да видите светлината, която да последвате и да излезете от мрака, за да посрещнете по-хубавото.

Скорпион – Рицар чаши– Преследвайте мечтите си и празнувайте постиженията си. Това е една много хубава таро карта, която показва нова любов, романтика, постигане на целите, пътуване. Очаквания в някаква степен нереалистични, затова бъдете внимателни.

Стрелец – Седмица мечове – Бъдете внимателни, Стрелци, тъй като тази карта показва измама, предателство, „лисица, която се опитва да проникне във вашия кокошарник“. Възможно е дори и вие да усещате подобно настроение към някого. Препоръчително е да внимавате, ако се налага да провеждате важни разговори, преговори. Бъдете внимателни с хората край вас, с думите, които изричате.

Козирог – Осмица жезли – Динамична ситуация, в която е възможно да трябва да вземете решение и то бързо. Въпреки натовареността, има добри предпоставки за постигане на успехи. Социалните контакти се раздвижват. За някои от вас е налице и пътуване.

Водолей – Шестица жезли – Водолеи, добрите новини са напът към вас. Очакват ви успехи, като трудностите една по една остават зад вас. Ще имате много повече възможности да направите живота си по-вълнуващ и щастлив. Ще получите признание на усилията и талантите си.

Риби – Крал Пентакли – Вие сте създали условията за успех и сега ще се убедите в това. От друга страна тази таро карта може да означава, че на пътя ви ще се появи влиятелна личност, която може да ви окаже своята подкрепа. Очакват ви успехи в работата, може да поставите и началото на нови идеи и проекти.

Снимки: iStock

Коментирай