Свободно време

Марс преминава във Везни на 27 август – да внимаваме при спорове

Креативността се повишава

25.08.2023г. / 16 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 27 август огненият Марс преминава в знака на зодия Везни. Той ще се задържи така до 12 октомври 2023 година. Докато трае този транзит ние ще бъдем склонни да използваме чара си като средство за постигане на целите си. Ще можем да видим много различни страни на всеки даден проблем. Везните са известни със своето колебание, което означава, че под тяхно влияние сега има вероятност да се колебаем и да сме нерешителни относно това как да действаме.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Ако попаднем в сложни или спорни ситуации, ще се опитаме да ги разрешим не със сила, а със стил и дипломатичност. Индиректни в подхода и склонни към дебати, но също така опитвайки се да направим опозицията удобна за нас. Пасивната агресивност е сенчестата страна на тази енергия. Има вероятност да се ядосваме на себе си, ако сме направили твърде много помирителни действия.

Марс е известен със своята войнственост, смелост. Докато е във Везни ще търсим справедливостта в живота си. Стремим се към баланс и избягваме крайностите. Това е добър период за обединяване или партньорство за постигане на цел.

Според западни астролози, транзитът на Марс във Везни 2023 се очаква да донесе значителни промени в живота ни. Марс е планетата на действието, енергията и стремежа, докато Везни е знакът на баланса, хармонията и партньорството. В комбинация тези сили могат да доведат до уникална динамика, за която се смята, че би могла да ни повлияе както индивидуално, така и глобално.

До 12 октомври вниманието ни ще бъде силно насочено към взаимоотношенията ни. Везните са знак за партньорството. Ето защо транзитът на Марс във Везни може да постави по-голям акцент върху отношенията ни с другите. Да сме по-заинтересувани от изграждането и поддържането на здрави връзки.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Но креативността също ще получи силен тласък, както и артистичното изразяване, тъй като Марс се свързва със страст и креативност. Транзитът му във Везни може да стимулира това да изразим по-лесно своята творческа страна. Някои хора вероятно ще се почувстват вдъхновени да преследват нови хобита, артистични начинания или дори да започнат свой бизнес. Ще сме много по-мотивирани и продуктивни, тъй като Марс е известен и със своята енергия и устрем. Това ще ни помогне по-лесно да постигнем целите си.

Дотук всичко звучи прекрасно, но не бива да забравяме, че всеки планетарен транзит може да ни донесе и изпитания. Има вероятност да се борим с това да намерим баланс между увереност и дипломация, което да доведе до конфликти и недоразумения. Да действаме импулсивно, да загубим фокуса. Ето защо е важно да внимаваме и да не бързаме.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време