Свободно време

Изберете листенце и вижте какво ви очаква през есента

Запомнете, че вие избирате пътя и съдбата си

26.09.2023г. / 15 14ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

На прага на златната есен, идва и време за ново начало. Направете си този кратък и забавен тест и вижте какво ви очаква през новия сезон.

Листенце номер 1


Равносметка

Вие сте от хората, които предпочитат да не се притесняват и да не мислят прекалено много за бъдещето. От опита си досега в живота вероятно сте разбрали, че колкото и да отбягвате този момент, той така или иначе идва. За вас настъпва период, в който трябва да си направите равносметка, при това на почти всеки аспект от живота ви. Погледнете приятелствата – истински ли са те или отдавна загубихте нишката на доверието един към друг? Помислете за взаимоотношенията си с любимия и се опитайте да му кажете всичко, което таите от толкова дълго време. Бъдете по-смели и се застъпете за себе си на работното място.

Знайте, че сте ценни и полезни не само за себе си, но и за обществото. Обърнете внимание на хранителните си навици и не пренебрегвайте здравето си за сметка на вкусната храна.

Изберете таро карта и разберете дали ще се сбъдне желанието ви

Листенце номер 2


Осмелете се да бъдете себе си

Вие сте възпитани традиционно и за вас добродетелите са над всичко. Умеете да лавирате, да се разбирате с всички и да влизате под кожата на почти всеки, който ви познава. Но за съжаление пословичната ви скромност често пъти е бъркана с глупост. Не липсват хора както в приятелския ви кръг, така и на работното ви място, които смятат това ваше качество за минус. Мнозина от тях дори се осмеляват да ви намекнат за това. Може би не бива да позволявате на когото и да било да се държи неуважително с вас, само защото сте кротки и спокойни. Бъдете смели, застъпете се за себе си, изкажете мнението си и гледната си точка. Не мислете, че по този начин ще си спечелите неприятели – напротив. Може това да се окаже печеливш ход за вас и дори да ви помогне да се издигнете в кариерата.

3 пера разкриват какво искате в живота

Листенце номер 3


Работа

Едва ли ще се изненадате от вашия късмет. Колкото и да бягате от работата, тя винаги ви преследва и в крайна сметка идва при вас. Но признайте си, това сякаш изобщо не ви притеснява. Вие сте работохолици, обичате да сте заети, ангажирани. Това ви кара да се чувствате живи. Ако останете без ангажименти, вие сякаш губите почва под краката си. Ето защо и през новия сезон вие няма да се отървете от работни задачи. Очакват ви нови проекти от които само ще спечелите. Не липсват и запознанства, някои от които с влиятелни личности, които могат да изиграят ключова роля за бъдещето ви.

При всички положения ви съветваме около цялата суматоха да не забравите за вашите близки и роднини, които могат да се почувстват леко пренебрегнати. Постарайте се да им обърнете заслуженото внимание.

Тест: Как се справяте със стресови ситуации?

Листенце номер 4


Любов

Ако есента за едни е край, то за вас тя определено е ново начало. От доста време сте сами и търсите не само компания, а партньор. Смело можем да заявим, че вашето търпение ще бъде възнаградено. Това, че не сте направили компромис със себе си може само да ви е от полза. Така имате достатъчно време, за да премислите нещата добре. Ако от известно време се срещате с някого, не бързайте да правите сериозни крачки. Въпреки всичко, не се впускайте в тази авантюра безразсъдно. Опознайте другия и не бързайте с изводите. Позволете му да се докосне до вашата същност.

Вероятно горчивият ви опит ви кара да се съмнявате във всичко. Но този път може би е различно. Запомнете, че вие определяте собствената си съдба и пътя, по който ще вървите. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията си.

Тест с котки разкрива личността ви

Коментирай