Свободно време

Кой ще получи кметската власт на 29 октомври: Проследете с ефира на Bulgaria ON AIR

Специалното студио „Дебют или класика“ очаква зрителите на политематичната телевизия

24.10.2023г. / 16 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Остават броени дни до 29 октомври, когато обществото ще гласува кой ще получи кметската власт и кои ще бъдат общинските съветници. Какъв е гражданският вот и как протичат местните избори зрителите ще могат да проследят в ефира на политематичната телевизия Bulgaria ON AIR през целия изборен ден. „Дебют или класика“ е специалното студио, където ще се представят най-важните акценти, ще се обсъждат актуалните теми, възможните посоки и протичането на вота от Местни избори 2023 г.

Точно в 8:30 часа ефирът ще стартира отразяването на изборния ден, докато репортерите на Новините ON AIR ще предават от най-горещите точки и избирателни пунктове за зрителите на телевизията. Екипът от журналисти ще се включи на живо от столицата, Пловдив, Варна, Велико Търново, Бургас и други градове на България, а в студиото водещ на емисията ще бъде Кристина Цветкова.

Първи фрагмент от „Дебют или класика“ ще започне в 10:30 часа и ще продължи до обедната емисия в 13:30 часа. Водещо в студиото е дуото, което всяка сутрин събужда зрителите на Bulgaria ON AIR – Мария Константинова и Виктор Дремсизов. Двамата ще се опитат да подредят пъзела на местната власт и всеки приоритет, който оказва влияние и важна роля в гражданския избирателен вот. Основни теми на фокус в студиото ще бъдат: здравеопазване, туризъм, икономика и инфраструктура.

В следващите емисии ефирът ще продължи да отразява избирателната обстановка, ще представя информация от изборните секции и какви са данните за избирателната активност. Всичко това ще бъде представено на зрителите в обедна и централна емисия от водещите на Новините ON AIR – Радинела Бусерска и Константин Динчев

В 19:00 часа Ганиела Ангелова, Димитър Абрашев и Калина Донкова ще поставят старт на втори фрагмент от „Дебют или класика“. Заедно с водещите в специалното студио ще бъдат политически анализатори и икономисти, с които ще обсъдят бъдещето на българските общини, проблемите на дневен ред и какви са възможните решения. Дискусиите ще бъдат прекъснати от късна новинарска емисия в 21:30 часа, когато Константин Динчев и Петя Кертикова ще информират за развитието на изборния ден и финални прогнози за гражданския вот. В 22:00 часа телевизионната сцена ще стартира финалното си действие, като отново ще анализира дневната обстановка и предложенията на партиите.  

Проследете Местни избори 2023 г. и очаквайте специалните телевизионни студиа „Дебют или класика“ от 10:30 часа, от 19:00 и от 22:00 часа в ефира на радио и телевизия Bulgaria ON AIR. Най-важните акценти ще откриете и онлайн на bgonair.bg, както и във Facebook страницата на телевизията, заедно с преки включвания на живо.

Коментирай