Свободно време

Детската стая и нейното качествено обзавеждане на достъпна цена – къде да го открием?

27.10.2023г. / 11 18ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: Lidl.

Снимка: Lidl.

Детската стая – онова толкова специално кътче в нашия дом, където детето ни създава своя любим магичен свят. Може би всеки от нас помни с носталгия и обич своето лично вълшебно царство, в което игрите и смехът нямаха край. Криенето под детското легло от всякакви страхотии, рисуването по стените (всеки от нас го е правил или поне се е опитвал, признайте си) нощното разглеждане на книжки с фенерче в ръка, играенето на телевизионни и всякакви настолни игри. Детската стая създава спомени, които никога не се забравят.

Затова искаме да ви споделим няколко супер практични предложения за обзавеждане на детска стая в приключенски стил, които ще откриете на само един Lidl разстояние. С познатото си съотношение качество-цена, веригата предлага всичко необходимо за вашите мъници, с което да превърнете любимото пространство на всяко едно дете в истински споделено място за всякакъв вид игри и забавления.

От 26 до 29 октомври във всички 120 магазина на веригата в цялата страна може да откриете различно по вид обзавеждане, като например детска масичка с две столчета на цена 99,99 лв, които могат практично и цветно да се поместят във всяка детска стая. Масичката е със размери 60 x 60 x 50 см, като издържа натоварване от 50 кг, а столчета 30 x 55 x 30 см, и издръжливост от максимум 35 кг. Цветни и изобразени в различни диви животни, те могат да се превърнат в любимото място, на което вашето дете да се забавлява и твори.

За най-ценното ви съкровище и ваше удобство до края на тази седмица може да откриете и детски кош за пране, който тематично и приключенски да се впише в цялото детско обзавеждане. Той се предлага на цена 11,99 лв., като има следните характеристики – Ø 35 x 48 cm височина и 44 литра вместимост.

Отново за цялото семейно удобство, веригата предлага и детска етажерка с 9 изваждащи се текстилни кутии с подсилено дъно, с която всички играчки ще бъдат прилежно подредени и на само едно място – или поне ще се опитат. Нейната цена е 54,99 лв. и отново се предлага в красиви цветове и приключенски стил.

А за да могат нощните детски приключения да бъдат изпълнени в разнообразни игри и светлини, в Lidl може да откриете за вашия малчуган LED нощна лампа в различни видове на цена 16,99 лв. за брой. Тя е изработена от силикон и предлага автоматично повторение и възможност за смяна на цветовете, в които свети, за всички вечери, в които четете заедно приказки за лека нощ.

Това бяха само една малка част от всички предложения за обзавеждане на детска стая в приключенски стил, които може да откриете до 29 октомври във всички 120 магазина на веригата в цялата страна. Целият списък ще откриете както тук, така и в брошурата, която е достъпна и в приложението Lidl Plus.