Свободно време

5 зодии, които ще имат късмет в любовта през 2024

Вижте дали вашата е сред тях

16.11.2023г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Лъв 

Според звездната карта, Лъвът също ще има добра нова година по отношение на любовните въпроси. Него ще го очакват повече страст и любов. За това ще му помагат Слънцето, Марс и планетата на късмета и разширението Юпитер. Дори и да има някои препятствия в любовта, родените под знака на зодията ще успеят да ги преодолеят. 

Февруари и март ще ви зарадват с приятни емоции. Венера и Меркурий ще повишат романтиката в любовния ви живот, но също така ще ви дадат възможност и да укрепите любовните връзки. 

Годината на Дървения дракон – постигаме успехи и поставяме ново начало

Зодия Скорпион

Страстният и сексуално ориентиран Скорпион ще има вълнуваща любовна 2024 година. Самотните представители на зодията да внимават с прибързаните любовни романи. Ако забавите малко темпото, може да се окаже, че поставяте началото на една щастлива любовна връзка. Важно ще бъде да се напаснете с динамиката на другия човек. Ако пък не търсите сериозно обвързване, то флиртове и мимолетни приключения няма да ви липсват. 

Април, май и юни са чудесни месеци за надграждане на вече съществуваща любовна връзка. Според някои западни астролози месеците август и септември са подходящи за сключване на брак и извеждане на връзката на следващото ниво.

Зодия Стрелец

Самотните Стрелци имат шансове да намерят нов партньор за връзка. Тъй като този зодиакален знак се отличава с естествена харизма и магнетизъм, съвсем естествено, представителите на зодията ще привличат внимание към себе си. Те ще срещат различни възможности за любов през годината.

Онези, които вече са намерили своята половинка, ще имат възможността да надградят връзката си. Ако пък взаимоотношенията им се разпаднат, бързо ще могат да се отърсят от раздялата и да продължат напред. 

Меркурий и Венера ще помагат и на Стрелеца в любовта. Добър период за любовта е юни, до средата на юли. Обвързаните ще се радват и на прекрасни пътувания с любимия човек. 

Коментирай