Свободно време

Кой е вашият лунен знак и как ви се отразява той?

Вижте какво влияние има Луната върху вашия характер

23.11.2023г. / 07 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Луна в Дева 

Управляващата ви планета е Меркурий, а основните ви черти са: замислен, специален, организиран. Ако вашият лунен знак е в Дева, вие се чувствате принудени да трябва да подредите живота си. Вие не сте критични, вие просто търсите съвършенство. Може би гардеробът ви трябва да бъде подреден по определен начин или работният ви график да е изчислен до последната минута. Съвсем нормално е да имате вашите предпочитания, но не забравяйте, че съвършенството невинаги е възможно. Хората с Луна в Дева могат да изпитват затруднения в сферата на емоциите, защото Меркурий иска да анализира всичко, а емоциите не са рационални. Ето защо ви съветваме да бъдете мили към себе си и към това как се чувствате във всеки един момент. Не е нужно да разбирате напълно и да осмисляте всичко през цялото време.

Свързани статии

Луна във Везни

Вашата управляваща планета е Венера. Вие сте социални, артистични, елегантни. Обичате да сте във връзка и винаги търсите другата си половинка. Харесва ви да имате някого, с когото да правите разни неща, независимо дали е приятел или сродна душа. Имате нужда от мир и хармония във взаимоотношенията и света. Това обяснява защо естествено искате да изберете партньор, който е като вас – приликите гарантират по-малко неразбирателства, които биха могли да потопят вашия общ „кораб“. Везните се свързват с честност и справедливост и те са изкусни балансьори. Вие сте склонни да бъдете супер отзивчиви и хората естествено гравитират около вас. Недостатъкът на това е, че желанието ви да бъдете естествен миротворец може да ви превърне в „кошче за душевни отпадъци“. 

Свързани статии

Луна в Скорпион 

Плутон е вашата управляваща планета. Ключовите ви черти са: интензивен, интуитивен, личен. Понякога сте прекалено „подвижни“ и може да имате проблеми с доверието. Но не можем да отречем, че сте и много интуитивен човек. Знаете кога хората ви лъжат и мразите, когато те крият тайни от вас. За вас важи изразът: „Трябва да знам, че мога да ти се доверя“. Съветваме ви да се научите да се доверявате на инстинктите си. В противен случай просто ще се окажете напълно параноични. Въпреки че тази предпазливост понякога може да ви затрудни да се отворите към другите, лунният знак в Скорпион може да има своите предимства. Вие сте издръжливи и силни, отдадени любовници и приятели. 

Луна в Стрелец

Управляващата ви планета е Юпитер. Това означава, че основни ви черти са: приключенец, изследовател, философ. С лунен знак в Стрелец вие искате всичко – и в това няма нищо лошо. Жадувате за свобода, за пътуване по света и искате да знаете колкото е възможно повече. Това, което може да ви натъжи е усещането да се почувствате в капан. Без значение дали става въпрос за връзка или определени житейски обстоятелства. Трябва да бъдете с човек, за когото смятате, че ще ви позволи да растете и няма да ви държи обвързани. Тъй като Стрелец се управлява от Юпитер, планетата на изобилието, вие сте големи късметлии. 

Свързани статии

Луна в Козирог

Управляващата ви планета е Сатурн, а вашите основни черти са: амбициозен, надежден, последователен. Ако вашият лунен знак е в Козирог, вие се страхувате всичко да не е точно така, както искате и обичате да сте подготвени за всичко, което животът може да ви поднесе. Но понякога се подготвяте прекалено много, което може да ви попречи да приемете нови възможности. Луната в Козирог ви кара да сте трудолюбиви и да държите на наистина висок стандарт. Ето защо някой с луна в Козирог може да има трудности да приеме по-сложните си емоции. Съветваме ви да бъдете малко по-прагматични. 

Луна във Водолей 

Управляващата ви планета е Уран, а вашите ключови черти са: иновативен, ориентиран към общността, футуристичен. Водолеят е много иновативен, действа новаторски и е много хуманитарен. С такъв лунен знак има наличие на силен интерес към социалната страна на нещата. Хората с Луна във Водолей могат да бъдат филантропи и обожават да дават и получават съвети от другите.

Свързани статии

Луна в Риби

Нептун е вашата управляваща планета. Ключовите ви черти са: дълбокомислен, поетичен, мечтателен. Вие сте романтикът на зодиака и обичате да бъдете обичани – точно такива, каквито сте. Трябва да почувствате, че някой ще ви приеме и обича. Но вие сте склонни да се чувствате понякога като жертва. Често пъти мислите, че животът е несправедлив или че някой се отнася зле с вас. Този фокус върху вашия вътрешен свят и емоции понякога може да ви попречи да бъдете по-твърди с хората в живота си. 

Коментирай