Свободно време

Тест: Изберете камък и разберете каква травма трябва да излекувате

Освободете се от негативните чувства

22.11.2023г. / 18 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дълбоко в себе си, всеки един от нас крие същност, за която едва ли околните подозират. Понякога да се опознаем е по-трудно, отколкото сме си мислели и това се оказва най-голямото предизвикателство в живота ни. Имате ли тайни чувства, с които се борите и от които знаете, че трябва да се избавите?

Изберете камък и вижте какво ще научите

Камък номер 1 

Негодувание 

Може би вие сте родени с дълбоко чувство за справедливост. Знаете какво и как точно трябва да се направи и усещате истинско недоволство, когато това не се случва. Имате усещането, че светът е несъвършен и това ви кара да застанете срещу всички и всичко, само и само да докажете, че вие сте прави. За съжаление, това обаче може да ви изиграе лоша шега, тъй като може да ви лиши от способността да бъдете по-гъвкави и адаптивни. Не позволявайте възгледите ви за живота да ви накарат да изпитвате вътрешни противоречия.

Приемете, че светът е голям и често пъти съществуват повече от едно правилно решение. Всеки има своята истина и е в пълното си право да я защитава. Приемайте другите и животът такива, каквито са. 

Свързани статии

Камък номер 2 

Страх 

Вие сте експресивни, магнетични и обичате да сте център на вниманието. Но така могат да мислят за вас само хора, които не ви познават истински. Дълбоко в себе си вие се страхувате да не бъдете отхвърлени и прикривате това с уж видима решителност. Когато останете насаме имате усещането, че страхът ви превзема и дори сякаш ви сковава.

Изпитвате ужас само при мисълта, че животът ви може да вземе друга посока и да изгубите всичко, което сте постигнали до този момент. Макар и да мислите обратното, всъщност ако започнете да разкривате повече от истинската си същност, може и да се изненадате колко симпатии ще привлечете. Не се страхувайте, че можете да бъдете наранени и запомнете, че хората, които държат на вас винаги ще вървят редом с вас, през каквото и да преминавате.

Свързани статии

Камък номер 3

Нерешителност 

Почти няма ситуация в живота ви, относно която вие да не се колебаете. Независимо дали става въпрос за ежедневни дребни покупки или за важни решения, които засягат кариерата или пък личния ви живот. Имате отбран кръг от хора, на които се доверявате безрезервно и често пъти се съветвате с тях по всякакви въпроси. Склонни сте да сте малко крайни в мнението си и това ви кара да изпитвате още по-големи колебания. Съветваме ви да се опитате да сте по-гъвкави и да започнете да отстоявате себе си и истинските си желания.

Започнете с по-маловажни избори и с времето се научете да се доверявате на собствения си избор. Преодолейте колебанията и знайте, че най-доброто предстои. 

Свързани статии

Камък номер 4 

Ярост 

Вие сте от хората, за които се казва: „Каквото му е на сърцето, това му е на устата.“ Всичко у вас показва, че сте способни буквално да затриете от лицето на Земята всеки, който застане срещу вас. Вие много добре знаете кои сте, къде се намирате и какво искате от живота си. Трудно допускате нови хора в приятелския си кръг, защото знаете, че не всички, които ви се усмихват са добронамерени и ви харесват. Въпреки че за мнозина сте рамото, на което могат да се опрат, често пъти самите вие имате нужда от помощ. Но гордостта ви пречи да си го признаете.

Съветваме ви да се опитате да намерите вътрешен баланс и повече мир. Не си мислете, че всичко се постига само с „твърда ръка“, освободете се от негативните чувства, които ви владеят и се насладете на спокойствието. Бъдете благодарни за всичко, което имате. 

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Критик ( преди 5 месеца )
Моят избор за камък наистина отговаря на страховете скрити в мен Много е вярно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар