Свободно време

Тест: Каква жена се крие във вас?

Вижте каква е скритата ви сила 

31.10.2023г. / 13 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вероятно, когато сте били малки сте имали смели мечти и планове за бъдещето. Но след това сте пораснали и сте разбрали, че човек невинаги може да бъде такъв, какъвто желае. Научили сте се да потискате желанията и копнежите си и да се примирявате с това, което имате. Но дали това ви прави щастливи?

Изберете картина, направете този забавен тест и вижте каква жена се крие във вас. 

Картинка номер 1 

Огнена жена 

У вас има енергия, която чака да бъде освободена. Вие сте огън-жена и ако ви се отдаде случай, ще подпалите всичко и всички наоколо. С времето сте се научили да се контролирате, но усещате, че понякога ви идва да захвърлите всичко, да престанете да водите обикновения си начин на живот и да се устремите към това, което наистина желаете.

Свързани статии

Имате усещането, че всичко наоколо ви потиска и сякаш сте попаднали в капан. Съветваме ви да не се доверявате прекалено много на тези пориви, тъй като те могат да бъдат измамни. Не мислете, че ако изградите наново живота си, той ще бъде такъв, какъвто искате. Канализирайте енергията, която тече във вас и я приложете в ежедневието си. Научете се да разпускате. 

Картинка номер 2 

Изкусителка 

Винаги сте обичали флирта. За вас любовта е игра, в която знаете, че се справяте добре. Обожавате да приковавате погледите на другия пол и да усещате искрите, които прехвърчат наоколо. С времето обаче сте се научили, че това може понякога да ви донесе доста главоболия. Ето защо към днешна дата вие сте станали послушни и добри. Но това е само на пръв поглед.

Свързани статии

При всеки удобен момент, било то в магазина или пък в метрото, вие не пропускате случай да си размените някой друг поглед със случаен минувач. Съветваме ви да не „приспивате“ напълно тази си природа, а по-скоро да я употребявате във ваша полза – вкъщи, с любимия или пък дори на работното място. Здравословна доза неангажиращ флирт не е навредила на никого! 

Картинка номер 3 

Мила и добра жена 

При вас се наблюдава точно обратното – вие сте жена, която привлича мъжете като магнит. Вие сте секси, уверена, магнетична, екстравагантна и всички наоколо мислят, че сте като богомолките – използвате мъжете, а след това ги захвърляте. Това обаче изобщо не е така. Дълбоко в себе си вие искате да създадете уютен дом и любящо семейство. Всъщност изобщо не обичате многобройните флиртове, а по-скоро чакате да срещнете „Единствения“.

Свързани статии

Истинската ви същност няма нищо общо с външния ви вид. Затова съветът, който бихме ви дали е да намерите баланса. Не използвайте сексапила си като защитна стена, която скрива истинската ви същност. Покажете на другите, че можете да бъдете уязвима и нежна. 

Картинка номер 4 

Бизнес дама 

Въпреки че имате семейство и постоянен партньор, дълбоко в себе си вие усещате, че вашето призвание далеч не е да стоите в кухнята или пък да сменяте пелени. Винаги сте се възхищавали на успели и самостоятелни жени, които умеят да печелят добре. В главата ви постоянно има планове, свързани с бизнес и работа. И дори да не сте кариеристка, вие знаете, че можете да имате по-добър живот.

Свързани статии

Идеите ви, свързани с инвестиции, понякога могат да се струват налудничави на вашата половинка, но всъщност те могат да донесат добро финансово състояние на цялото ви семейство. Не се страхувайте да споделяте плановете и мечтите си, тъй като те могат само да тласкат напред всички наоколо. 

Свързани статии

Коментирай