Свободно време

Тест: Картина разкрива какво искате от една връзка

Един забавен тест

01.11.2023г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едно от най-предизвикателните неща по отношение на любовта е да разберем какво наистина е най-важно за нас и какво най-дълбоко и тайно искаме да изпитаме във взаимоотношенията ни. Днес споделяме един забавен тест. Погледнете тази абстрактна снимка. Кое е първото, което забелязахте в нея? То разкрива какво търсите в една връзка. 

Ако първо сте видели огледалото

Това е показател, че вие сте личност, която гледа на нещата общо, като голямата картина. Не може да спрете да планирате всичко – от организацията на всяка малка подробност от живота ви напред във времето, до ежедневните неща. Просто така сте устроени.

Но това, което тайно искате най-много от една връзка, е стабилност и контрол. Чувствате се най-добре, когато ръководите другите и управлявате кораба на живота си. Силният партньор, който е готов да ви позволи да поемете кормилото, е точно това, от което се нуждаете в любовта, особено когато ви имат достатъчно доверие, за да се отпуснете и да не създавате „вълни“.

Свързани статии

Ако първо сте видели женската фигура

За вас може да се каже, че сте чувствителен, романтичен човек, който обаче лесно може да бъде наранен в любовта и не само. Вие притежавате „планина“ от любов, която да дадете, но сте предпазливи да го правите от страх, че ще бъдете отхвърлени или още по-лошо, разочаровани по всякакъв възможен начин. Знаете, че да си чувствителен в любовта не е никак лесно, но това е природата ви. 

В една любовна връзка имате нужда от това да се чувствате 100% обожавани от любимия ви човек по всяко време. Искате да получавате мили жестове често, а не само на празници. Искате да имате за партньор някой, който да е много романтичен. 

И нещо повече, искате живот, в който романтиката се случва естествено и любовта зад нея е искрена.

Ако първо сте видели планината

За вас може да се окаже, че сте абсолютен реалист. Съвсем сте наясно, че е по-добре да не предполагате и да не си фантазирате, че срещате вероятно партньора на живота си. Въпреки че имате опити с флирта и срещите, вярвате в любовта. 

Това, което искате от една връзка, е открита комуникация и доверие. Нямате нужда от цветя и грандиозни жестове, а се нуждаете от партньор, който да е наясно, че една връзка работи само когато партньорите в нея отделят време и усилия.

За вас партньор, който може конструктивно да изрази мнението си, е много важен. Споделянето на вашите чувства, добри и лоши, е единственият начин да постигнете истинска и трайна интимност.

Свързани статии

Ако сте видели първо небето и облаците

За вас може да се каже, че донякъде се страхувате от истинска връзка. На теория ви харесва идеята да имате партньор, но реалността да споделяте живота си с някого ви плаши. Дистанцирали сте се от добри взаимоотношения и преди. Не искате да сте сами завинаги, но идеята да сте в истинска връзка е плашеща за вас.

И все пак, това, което искате от една връзка, е приятелство и физическа интимност без етикети за любовен статус. Това, което наистина има значение за вас, е партньорът ви да е преди всичко приятел. Да разбира, че трябва да се движите малко по-бавно и не обичате да насилвате събитията. 

По материали от yourtango.com

Коментирай