Нумерологична прогноза за месец декември

Не бива да рискуваме с пари

06.12.2023г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец 

Някои от идеите ви могат да се превърнат в успех или начало на печеливш бизнес. Конкуренция няма да ви липсва, но не бързайте, а обмисляйте всеки ход много добре.

Във финансово отношение дайте приоритет на придобиването на пасивните потоци от доходи за дългосрочни печалби. Избягвайте съмнителните схеми и инвестиции.  Необвързаните може да имат романтични възможности, докато двойките могат да заздравят връзката си. 

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец  

Професионализмът и усилията ви в работата ще успеят да ви спечелят високата оценка на шефовете. Ако имате личен бизнес, то печалбите ще оставят във вас усещане за удовлетворение. Сделките с недвижими имоти могат да генерират дългосрочна доходност. И все пак бъдете внимателни, тъй като от 13 декември Меркурий става ретрограден.

До 1 януари не се препоръчват покупки, но може да преглеждате и обмисляте оферти. Балансът в любовта може да се възстанови само с честни разговори. Декември е добър месец за грижа за себе си, затова се поглезете. 

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец  

Търсещите нова работа и по-добра реализация е добре да бъдат активни, докато работещите на свободна практика трябва да се съсредоточат върху подобряването на уменията въпреки предизвикателствата при стартирането им. Положените усилия ще ви се отплатят с успехи и напредък. Избягвайте вземането на прибързани заеми или влагането на средства в инвестиции.

Прозрачните и открити разговори са от съществено значение за справяне с належащите проблеми във взаимоотношенията. За да поддържате баланса, дайте приоритет на грижата за духа и тялото си. 

Коментирай