Нумерологична прогноза за месец декември

Не бива да рискуваме с пари

06.12.2023г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец  

В работата успехи няма да ви липсват, ще успеете да се докажете като лидери, но е важно да намерите баланса, защото някои от колегите може и да не са толкова доволни. Търсещите работа може да очакват интересни предложения. Като цяло, месец декември може да зарадва много от вас с нови източници на приходи, печеливши инвестиции, печалби от пасивни доходи. 

Взаимоотношения, които са били конфликти могат да бъдат изгладени, ако са важни за вас разбира се. Грижете се добре за здравето и намерете здравословен начин да се разтоварите от стреса. 

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец  

През декември ще продължавате да полагате усилия в работата, но трудът ви ще постигне успехи. Някои от вас може да очакват и повишение, бонуси или допълнителни доходи от странични дейности. След 16-и декември бъдете разумни с харчовете и ако имате възможност спестявайте. 

През декември са възможни някои конфликти с роднини, братя или сестри, но до празниците ще успеете да възстановите хармонията помежду ви. Към края на месеца са възможни някои колебания с емоциите, затова не взимайте важни решения, а се отдайте на спорт и релакс. 

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец  

Организацията е ключът към професионалния ви успех през този месец. Избягвайте проблеми с колегите, не се забърквайте в интриги и клюки. Непланираните покупки може да станат неуправляеми. В партньорствата е необходимо разплитане на проблемите с добра комуникация и взаимно разбиране. Нездравословната храна може да влоши някои неразположения, затова дайте приоритет на здравословните навици. 

Коментирай