Свободно време

Тест – какъв подарък ще ви донесе Дядо Коледа?

Вижте какво ви очаква под елхата 

18.12.2023г. / 10 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Въпреки че вече отдавна не сте деца, със сигурност имате някои малки тайни желания, за които бихте искали да помолите Дядо Коледа. В този период от годината, в който се случват чудеса, може да се сбъдне и вашето.

Изберете подаръче и вижте какво ви очаква.

И така, ако сте избрали:

Подарък номер 1 

Романтична почивка 

Тази година бяхте много добри и макар да мислите, че любимият ви не забелязва това, имайте търпение! Скоро ще се насладите на заслужена романтична почивка. За да бъде обаче тя наистина пълноценна, първото условие е да смените не само мястото, но и вашите мисли и настроение. Каквито и грижи и ангажименти да имате на дневен ред, опитайте се да ги забравите за няколко дни. Отпуснете се, забавлявайте се, смейте се повече. Това е един наистина чудесен начин да посрещнете следващата година.

Свързани статии

Подарък номер 2 

Козметична процедура 

Без значение дали чакате Дядо Коледа или не, винаги можете да зарадвате сами себе си с нещо. Ако сте от хората, които все не намират време, тази Коледа ще ви зарадва с така мечтаната козметична процедура. Лифтинг масаж, дълбоко почистване или хидратация – отделете няколко часа и се поглезете. Вие го заслужавате! Ако пък не можете да се престрашите и все намирате оправдания, можете да вземете вашата любима приятелка и заедно двете да посетите най-близкия козметичен салон. Сладки женски приказки и ароматно кафе – какво по-хубаво начало на новата година?

Свързани статии

Подарък номер 3 

Нова рокля 

Кога за последно си купихте официална рокля? Ако не можете да си спомните, то тогава бързо тичайте към най-близкия търговски център и изпреварете дори и Дядо Коледа. Всички сме чували, че: „Дрехата прави човека“ и можем да се съгласим на 100%, че добрата кройка и правилно подбраната материя могат да направят чудеса не само с визията, но и с настроението ви. Затова забравете за притесненията и за терзанията, свързани с няколкото килца отгоре. Ако се чудите какво точно да изберете, можете да потърсите в мрежата каква официална рокля да изберете според вашия тип тяло. 

Свързани статии

Подарък номер 4 

Нов аксесоар 

Дядо Коледа знае всичко и тази година е видял, че имате нужда от нов аксесоар – чанта, слънчеви очила или пък нови ботуши? Той оставя избора на вас! Не чакайте последния момент, а се разровете в интернет и вижте какви изгодни оферти можете да намерите. Не правете компромиси с качеството и помнете, че: „Който купува евтино, купува два пъти.“ Зарадвайте се с нещо, от което отдавна имате нужда. Ако пък онлайн пазаруването не е вашата сила, тогава отделете няколко часа, обуйте най-удобните си обувки, въоръжете се с чаша капучино и обиколете центъра на града. 

Свързани статии

Подарък номер 5 

Ново бижу 

Независимо дали ще е скъпо или не чак толкова, дали ще го носите всеки ден или само за специални поводи, тази година Дядо Коледа е решил да ви зарадва с ново бижу! Изобщо не се притеснявайте как е възможно това, а просто приемете подаръка с отворени обятия. Направете си прическа, сложете любимите високи обувки, изберете подходящ тоалет и бъдете готови да посрещнете празниците по-бляскави от всякога! Приемете поканата от стар приятел и отидете на парти. Бъдете неотразими, също като малко, но скъпо бижу!
 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Виолета Петрова ( преди 3 месеца )
0 rate up comment 0 rate down comment
Ивелина ( преди 4 месеца )
0 rate up comment 0 rate down comment
Славянка Бабаяшева ( преди 4 месеца )
0 rate up comment 0 rate down comment
Снежана Димитрова ( преди 4 месеца )
Празничната трапеза с постите ядтия
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 4 месеца )
az ne sum pisala pismo do diado koleda . i ne 4akam ni6to .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар