Свободно време

От 1 януари тръгва завладяващият турски сериал „Преплетени съдби“

В главните роли влизат актьорите Ирем Хелваджъоглу и Алп Навруз

28.12.2023г. / 12 36ч.
Аз жената
Снимка: Diema Family.

Снимка: Diema Family.

Хитов турски сериал ще направи своята премиера през новата 2024 г. в Diema Family. Дългоочакваният „Преплетени съдби“ ще бъде излъчен за първи път в българския ефир на 1 януари (понеделник) от 22:00 ч. Интригуващата драма ще завладее зрителите с разтърсващ сюжет за въздействаща любовна история, която се развива на фона на тежка трагедия. В главните роли влизат изключително популярните и обичани актьори Ирем Хелваджъоглу („Ти разкажи, Черно море“) и Алп Навруз („Не пускай ръката ми“).

Историята в премиерната турска поредица „Преплетени съдби“ се разгръща около трагичната съдба на Дженет (Айча Бингьол), жертва на домашно насилие от страна на своя съпруг. Годините за нея минават в примирие и мълчание, докато един ден не попада в болница. Осъзнавайки, че дните ѝ са преброени, смелата жена избира да разкрие истината за трудния си живот. Тя се обръща за помощ към Зейнеб (Ирем Хелваджъоглу) – адвокатка, чиято рекламна табела вижда случайно от прозореца на болничната си стая. Майката на трима сина с тежка съдба дава на младата жена тайно писмо, чието съдържание ще сближи Зейнеб и Халил (Алп Навруз), най-големия син на Дженет. Тъмни тайни от миналото ще бъдат разкрити, а отношенията в семейството ще претърпят драматични обрати.

Адаптиран по известния роман на турския автор Атике Хинчлиер „Сърдечна болка“, сериалът засяга темата за борбата на всички жени по света против домашното насилие. Негови създатели са Сердар Гьозелекли и Айля Хаджъоуларъ. Към звездния каст се присъединява и Айча Бингьол, която зрителите ще видят в разтърсващото ѝ превъплъщение в образа на Дженет. В ролята на маниакалния ѝ и жесток съпруг Йълмаз влиза актьорът Месут Акуста.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Телевизионер ( преди 4 месеца )
А дали началниците на тая телевизия четат тука? Как мислите? Хайде да пишем на телевизията, защото Аз, жената надали решава какви сериали да се излъчват.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 5 rate down comment
Някой ( преди 4 месеца )
Хайде спрете се с тия *** турски сериали!!!! Други няма ли бе??!!! Какво стана с латиноамериканските например??! Където и да превключиш на ТВ-то все турски!!!! ***!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 6 rate down comment
Зрител ( преди 4 месеца )
Ами може би 45 години са малко, Иван Вазов не е писал "Под игото", не е имало Балканджи Йово, само БКП и КПСС, вечна дружбааа. Здраствуйте братушки, Ех ты Ваня, октомвриец млад, С факела на светла ера, в зората на нова вера... Идат ескадрони... Пълно турци...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 10 rate down comment
Габи ( преди 4 месеца )
Някога пееха 45 години стигат, но за 500 никой нищо не казва. Що за хора без достойнство и поне малко българско самочуствие сме да гледаме тези турски буламачи?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 3 rate down comment
Зрител ( преди 4 месеца )
А може да е въпрос на вкус. Между другото комерсиалните телевизии гледат да излъчват това, което най-много се търси.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 4 rate down comment
Иванов ( преди 4 месеца )
До долу пишещия ,от американски и немски не ни писнало само на теб ти е писнало тези две държави правят най добрите сериали плюс английските
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 3 rate down comment
Зрител ( преди 4 месеца )
Е по едно време ни беше писнало от съветски, руски, полски, после американски, турски, чакам гръцки, имаше и френски, а най-малко германски. Имаше и индийски, любопитно е да има и китайски. Само че тогава нямаше къде да напишем, че ни е писнало от филми за войната, съветски, пък и ако бихме написали някъде, щяхме да имаме неприятности. Аа, забравих Изаура. Всичко е наред, може би е добре да повторят и На всеки километър.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 10 rate down comment
Габи ( преди 4 месеца )
Престанете да ни потурчвате с тъпите турски сапунки. 500 години ни стигат!Психическото робство е по-страшно от физическото. Срам и позор е за всяка телевизия в България, която непрекъснато показва турски бълвочи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Тюрлю гювеч ( преди 4 месеца )
Тююююх брееее....завладяващ сериал ама за потурнаците
отговор Сигнализирай за неуместен коментар