Свободно време

Таро карта за 12 януари

Искате нещо да стане бързо и да стане на вашето

12.01.2024г. / 06 30ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Светът. Това е една карта, която символизира циклите в живота, удовлетворението, отплатата за положените усилия. Тя е завършен път, завършен цикъл, в който сме положили усилия и сме получили щедра отплата. Фигурата в центъра на картата танцува, тя празнува успешното завършване на този кръговрат, на този период и започването на нещо ново и също така плодотворно.

Светът може да е знак и за по-мащабни от личния ни живот събития, може би се случва нещо около нас, което завършва успешно, за да даде началото на нов цикъл.

В работата

Изпълнение на проекти, на задачи, с твърде бързо темпо. Намалете темпото, помислете рационално, направете план. Понякога, когато бързаме, може да направим грешки от невнимание. Не го допускайте. Не претрупвайте работата, само за да спазите краен срок. Поискайте, ако се налага проверка и одит.

За влюбените и семейните

Искате нещо да стане бързо и да стане на вашето. Но се налага да изчакаме и да смирим егото, да не настояваме да стане на нашето. Трябва да мине време, за да видим какви са бъдещите ползи от това да се смирим и жертваме амбициите на егото.

Коментирай