Свободно време

Таро карта за 15 януари

Имате нужда от стабилност, помислете как да я постигнете

15.01.2024г. / 08 07ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Двойка пентакли изобразява човек, който се опитва сякаш да балансира, объркан е. Има някаква тревога в неговото изражение, опит да обедини две привидно разнопосочни неща. Но от друга страна проблемите като че ли са повече въображаеми отколкото реални, защото са обхванати от безкрайността, а противоположностите са двете страни на едно и също нещо.

Добре е да отделим време в днешния ден за паричните си дела. Може би ни се струва, че положението с парите не е много добро, но вероятно не е точно така, двойка пентакли е знак, че скоро пак ще получите някакви пари и ще закърпите положението.

В работата

Ако се нуждаете от повишение е възможно да го получите, но трябва да помислите как да го обосновете. Не бързайте, преди да сте наясно с мотивите си!

Имате нужда от стабилност, помислете как да я постигнете. Заземете се, мислете рационално.

За влюбените и семейните

На дневен ред излиза нужда от стабилност. Ако сте неуверени по отношение на връзката си, говорете с половинката. Попитайте каква е визията му/ѝ за общото бъдеще. Не се задоволявайте с неясноти, вие заслужавате да имате човек, с когото да сте на една вълна.

Коментирай