Свободно време

Седмична таро прогноза за 12 – 18 февруари

Мотивацията ни води напред

11.02.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Рицар пентакли и Кралица жезли. 

Първата карта в таро гаданието – Рицар пентакли, подсказва за стабилност, бавно движение. Рицарят пентакли не бърза. Той обича да проучва нещата край себе си, но въпреки че се движи бавно, има цел и не се отказва от нея. Ако в последно време не сте имали яснота по дадени въпроси или това в каква посока да поемете, то сега нещата се изясняват. С Рицар пентакли продължаваме да сме любопитни към новото, следваме пътя си активно. Не сме хаотични, а сме готови да помислим добре, да си начертаем план. 

Свързани статии

Таро картата показва, че ще се фокусираме върху финансовите въпроси. От нас ще се изисква да сме постоянни, отговорни, трудолюбиви, да довършваме делата си. Често тази таро карта се свързва със знака Дева, за който е известно, че обича да се труди, да научава нови неща. 

В любовен план картата ни напомня, че за да успее една връзка, е необходимо и двамата партньори да го искат и да полагат усилия. Да бъдем истински пред другия. 

Свързани статии

Втората таро карта в гаданието е Кралица жезли. 

Тя се свързва с влиянието на зодия Лъв. Кралица жезли е уверена, смела, знае по какъв път е тръгнала. Тя си е самодостатъчна и се чувства добре със себе си, в собствената си компания. 

Не се вълнува от това какво мислят другите за нея, но в същото време с лекота успява да впечатлява и да привлече вниманието към себе си. Обича да се забавлява и е много креативна. 

Свързани статии

Тази таро карта показва, че през новата седмица ще имате възможността да заявите себе си, да разкриете своите таланти. Страстта ви към любов и постигане на мечтите ще се повиши, а заедно с това и вашата увереност, мотивация да действате. Ще се вдъхновявате, но и ще вдъхновявате. Ще заявявате себе си.

Тъй като това е таро карта на емоциите, бъдете внимателни дори с положителните. Нека ви зареждат с усмивки, но се пазете от това да давате обещания, които няма да изпълните след това. 

Кралица жезли ни помага и да се освободим от минали емоционални рани, които биха могли да напомнят за себе си. С нейна помощ няма да позволим на някого да ни манипулира, че не можем, че не сме достойни за успехи и любов. 

Свързани статии

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай