Свободно време

Единственият дамски клуб за практикуване на английски език в България е вече факт

Периодично се провеждат мастър класове по английски език и гостуват англоговорящи лектори

28.02.2024г. / 13 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Отключваме силата на езика в най-новия дамски клуб за практикуване на английски език в България – English ToGO“. В него жените повишават комуникационните си умения и увереността си да се изразяват на английски език.

Клубът е създаден от Ели Томова, преподавател по английски и мотиватор на тема осъзнат и лесен начин на учене на езика. Всички нейни курсове и проекти помагат на хората да усвояват английския език по лесен и креативен начин и да го прилагат на практика в ежедневието си.

Дамите в English ToGO се събират два пъти в месеца в ZOOM, където в приятелска атмосфера, в реално време, водят дискусии на английски език на теми, които ги вълнуват – като пътуване, култура, кариера, семейство и др.

Периодично се провеждат мастър класове по английски език и гостуват англоговорящи лектори. Клубът има затворена фейсбук група за вдъхновение, въпроси, подкрепа, полезни съвети и допълнителни материали по английски.

Членуването в клуба става на абонаментен принцип като до 8 март дамите могат да се включат на преференциални цени с над 20% отстъпка. Първата официална среща на клуба за 2024 година е на 16.03.

„English ToGO е новият дамски клуб за английски език, в който езиковите и комуникационните умения на жените процъфтяват!“

Цялата информация за дамския клуб English ToGO може да откриете онлайн на: https://conseka.com/product/womens_club-englishtogo/
 

Коментирай