Свободно време

Седмична таро прогноза за 4 – 10 март (Видео)

Започва нещо ново за нас

02.03.2024г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Четворка чаши и Колелото на съдбата. 

Първата карта в таро гаданието е Четворка чаши. Тази карта представлява склонността ни да приемаме за даденост нещата, които имаме, онова което ни затруднява да видим какви блага имаме в живота си. Въпреки че имаме отговорите на проблемите към нас, ние се фокусираме твърде много върху това, което нямаме.

Свързани статии

Свързани статии

Тази таро карта обикновено излиза в таро гадание, когато се чувствате обезсърчени и немотивирани. Когато не виждаме път пред себе си, решения на дадена ситуация. Животът е в застой и изглежда нищо не ви прави щастливи. Чувствате се апатични, независимо какво се случва, дали денят е добър или лош, нищо от това няма значение за вас. 

Но Четворката чаши изисква самооценка на живота ни, за да можем да се измъкнем от този коловоз. Решението вероятно е точно пред нас. В любовен план таро картата може да означава скука, празнота, особено ако нямате сериозна любовна връзка или сте преминали любовно разочарование. При обвързаните вероятно вълнението е изчезнало, но се налага и двамата партньори да положат усилия във връзката. 

Свързани статии

Таро прогноза за март - част 1:

С четворка чаши може да се усещаме по-емоционални, негативни, затова не е добре да взимаме прибързани решения. 

Свързани статии

Втората карта в гаданието е Колелото на съдбата. Това колело се върти непрекъснато, напомняйки ни, че животът се състои от добри и лоши моменти и че цикълът е такъв, не можем да го контролираме. Ето защо е важно, когато имаме хубави моменти в живота си, да се уверим, че се наслаждаваме максимално. И обратното – когато сме в лоша ситуация, не бива да забравяме, че нещата отново ще се подобрят. 

Свързани статии

В таро гаданието Колелото на съдбата обикновено е индикатор за късмет и е символ на главните аркани на промяната. Очакват ни големи промени, но не бива да забравяме, че не всяка промяна е лесна. Колелото на съдбата иска да ни каже, че Вселената работи в наша полза, за да ни помогне да постигнем целите си. Важно е да бъдем дейни и да се фокусираме върху онова, което желаем. 

Също така, Колелото на съдбата също представлява непрекъснато променящите се цикли, през които преминаваме в живота. Трябва да се научим да приемаме този процес, дори и невинаги да ни е удобно. Пред нас се отваря нов цикъл в живота ни, който ни носи щастие.

Таро прогноза за март - част 2:

 

Коментирай