Свободно време

Какви знаци ви изпращат всеки ден вашите ангели хранители?

Може би усещате необясним допир 

01.03.2024г. / 15 54ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ангелските знаци са сигналите и поличбите, които маркират присъствието на ангели в живота ви. Според вярванията, на всеки човек е назначен ангел-пазител, чието специфично задължение е да бди над него. А ето и кои са знаците, че имате такъв ценен съюзник в живота си: 

Често намирате монети

Намирането на монети по пътя ви или намирането на пари като цяло е често срещан знак за напътствие и подкрепа от сферите на духа. Ако намерите монета по пътя си или може би някой ви даде монета, обърнете внимание! Датата на монетата има ли някакво значение за вас? Поискали ли сте финансова помощ от вашите ангели? За какво си мислехте, точно преди да забележите монетата? Когато разберете, че монетите са често използвани знаци от вашите ангели, а също и от починал любим човек... ще се научите да обръщате внимание и да наблюдавате какво се случва вътре и около вас в момента, в който намерите монетата на пътя си. Така ще можете да разберете по-дълбокото значение, което често е символ от Духа, илюстриращ, че сте обичани, подкрепяни и напътствани. Монетите може да са знаци от ангелски същества или от вашите починали близки. 

Свързани статии

Усещате лек бриз 

Усещането за лек повей или движение на въздуха около вас, без това да има физическа причина, е друг неоспорим ангелски знак. Причината за това движение на въздуха е ангелското същество, което го създава! Това понякога ще ви се случва, когато седите в стая и медитирате или пък е под формата на осезаемо усещане за движение във въздуха. Този ангелски знак се усеща под формата на паранормално движение, когато сте в стая, няма течение, но въпреки това има топла вълна от енергия, която се движи.

Свързани статии

Виждате искри от светлина 

Ангелите са същества на любовта и светлината и затова виждането на необясними проблясъци на светлина или цвят около вас или около друг човек е ясен ангелски знак! Той може да приеме формата на ярка звезда, която привлича вниманието ви; на снопчета светлина, струящи надолу отгоре; на проблясък на светлина, появяващ се без действителен източник на светлина или на блещукаща от обект по необичаен начин. Опитайте да затворите очи и ако все още виждате светлината, много вероятно е вашият ангел да е с вас.

Намирате бяло перо 

Докато всяко перо може да е знак, белите пера често се смятат за „визитната картичка“ на ангелите. Перото може да бъде ангелски знак, ако се появи на някакво неочаквано място, като например в чантата ви или пък на рафт в дома ви, където присъствието му не може лесно да се обясни. Бяло перо може да е послание за насърчение и увереност. Може това да е начинът на вашия ангел да ви напомня да не се отказвате, да ви уведоми, че краят на вашата борба е близо. Може също да е просто напомняне, че не сте сами и че вашите ангели са тук до вас.

Свързани статии

Имате усещането, че някой ви докосва 

Докосването на ангел може да се усети като мека четка по ръката или врата ви, като нежна прегръдка или потупване по раменете или гърба. Понякога ангелите могат да съобщят за присъствието си чрез внезапна промяна в температурата. Казват, че ако почувствате внезапна топлина, докато се молите или медитирате, може да се окаже, че вашият ангел пазител е наблизо или се е приближил до вас.

Виждате ангелски числа 

Ако виждате определени числа или числови поредици да ви се повтарят отново и отново, това може да е знак, че ангелите се опитват да привлекат вниманието ви. Например може да видите числото 11:11 на часовник, след това да забележите сумата 11,11 лв на касова бележка и след това да забележите неизвестно телефонно обаждане, идващо от номер, съдържащ цифрите 1111. Или пък да откриете, че се събуждате всяка сутрин в 4:44.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 месец )
Свободно време