Свободно време

Слънцето преминава в Овен – мотивирани сме, но и импулсивни

Посрещаме пролетта

20.03.2024г. / 15 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 20 март Слънцето преминава в знака на зодия Овен. Когато Слънцето е в този зодиакален знак, ние сме ентусиазирани и спонтанни. Мотивирани сме от желанието да завладяваме. Импулсивни сме, търсим новото начало. Овенът е смел знак, споделя директно какво мисли, често воден от егото. 

Когато Слънцето се премести в Овен, ние се връщаме към живот с прилив на вълнение и мотивация. Транзитът поставя началото на пролетния сезон и новата астрологична година, така че е прекрасно време за нови начала. Слънцето в Овен ни помага нещата да се задвижат. Ще бъдем насърчени да се откажем от съсредоточаване в миналото и в бъдещето, за да живеем пълноценно в настоящия момент.

Свързани статии

Овенът не е тук, за да ни създава комфорт, а за да разпали въображението ни, да ни помогне да започнем наново. Енергията на този знак ни тласка напред, разчупвайки старите навици и модели, за да можем да открием нови светове.

Овенът е роден лидер, той е безстрашен. Бихме могли да използваме тази енергия, за да преследваме нещо, което искаме. Овенът няма да позволи на нищо да му попречи да стигне там, където би желал да бъде. Това пък помага на всички нас да сме уверени, но без да сме прекалено настоятелни.

Свързани статии

Сега е подходящ момент да започнем спортна активност, да се поглезим с малък подарък. 

Въпреки положителните аспекти на транзита на Слънцето, все пак е важно и да внимаваме за някои неща. Не бива да бързаме, да сме импулсивни. Овенът невинаги мисли по отношение на думи и действия. Необмислянето може да ни нарани, а и другите около нас. Затова е важно да забавим малко темпото, да помислим в какъв етап се намираме, в каква посока сме тръгнали. Да мислим, преди да действаме и да говорим. 

Слънцето в Овен ни носи нови и забавни неща, излизане от рутината, прегръщане на живота с нова енергия. С него ще се чувстваме по-жизнени, ще имаме възможността да покажем най-доброто от себе си в личния и професионалния си живот. Хубаво е да се погрижим и за физическото си и емоционално благосъстояние. 

Коментирай