Свободно време

Лунно затъмнение във Везни на 25 март – чистим ненужното

Повишаваме грижата за себе си

24.03.2024г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 25 март ни очаква лунно затъмнение в знака на зодия Везни. То ще обозначи един сезон на изненади, но е възможно в дните около затъмнението да сме по-емоционални. Затъмненията винаги ни носят възможността да се отървем от болезненото и ненужното. 

За това лунно събитие във Везни се смята, че продължава една сюжетна линия, която вече се разгръща за вас. Спомнете си периода около последното затъмнение във Везни, което се случи на 14 октомври 2023 година.

Свързани статии

Везните са въздушен знак, управляван от Венера. Представителите му са изключително настроени към взаимоотношенията, креативността и това, което е необходимо за приятно съвместно съществуване. Хармонизирането, координирането и посредничеството са техните силни страни. Лунното затъмнение във Везни ще подчертае онези връзки, които трябва да бъдат прекъснати. Затъмненията във Везни понякога корелират с глобални събития, които са свързани с поддържане на мира, преговори за граници или други политически споразумения. 

По време на това събитие ние ще търсим тактично начини да защитим себе си, интереси и това, за което смятаме, че е правилно. 

Затъмнението на 25 март ще бъде близо до Южния възел на Луната. Смята се, че затъмненията на Южния възел често „разбъркват“ миналото, за да можем да го подредим. Връзките или моделите на взаимоотношения, които са изиграли значителна роля в живота ни досега. Онова, което е разбалансирано ще бъде преразгледано.

Свързани статии

Възможно е да има и завършек за някои неравновесия. Няма да ни бъде лесно да изчистим ненужното, но това ще ни помогне да се отървем от спомените и настроенията, които замъгляват нашата яснота.

Дните около лунното затъмнение са отлично време да обърнем повече внимание на себе си и нуждите си. 

На какво още да обърнем внимание?

Очаквай неочакваното. 

Въздържайте се от вземане на големи решения или стартиране на големи инициативи от 25 март до 8 април. Енергията на затъмнението е непостоянна. 

Помислете кои взаимоотношения са важни за вас и какви модели на поведение в тях може да промените. 

Отървете се от старите и ненужни дрехи и предмети. Това ще ви отвори нова енергия. 

Почивайте си достатъчно. 

Дайте приоритет на добре прекараното време с хора и дейности, които допълват живота ви. 

По материали от chaninicholas.com

Коментирай