Свободно време

Венера преминава в Овен на 5 април – търсим повече свобода във връзките (+Видео)

Какво ни носи този транзит

05.04.2024г. / 13 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 5 април планетата на красотата, парите и любовта – Венера, преминава в огнения знак Овен. В този зодиакален знак Венера носи мощна лидерска енергия. Може да ни се прииска да започнем нещо ново или да направим стъпки в нова посока. Но тази енергия на моменти може да ни накара да се чувстваме импулсивни или водени предимно от нашите страсти. 

Планетата на любовта ще остане в Овен до 29 април, помагайки ни да преоткрием себе си, вдъхновявайки ни да изследваме кои сме ние както във връзките, така и извън тях. 

Когато Венера преминава през Овен, имаме шанс да започнем наново с осмисляне на въпросите за любовта, парите и самосъзнанието. Старите модели и слабите отношения вече нямат място. Радваме се на нови преживявания и сме по-спонтанни в преследването на удоволствието.

Тъй като Овенът е силно независим знак, който е фокусиран до голяма степен върху себе си и собствените си интереси, любовните връзки понякога могат да изглеждат егоистични или неуравновесени по време на транзита. 

Свързани статии

В астрологията Венера е планетата, свързана с това как обичаме и как искаме да бъдем обичани. Също така как ценим себе си, нашата връзка с парите, удоволствията и чувствеността. Транзитите на Венера показват колективни тенденции в нашата ориентация към всички неща от тези области на живота, като ни информират за потенциални промени в нашите взаимоотношения, ценности, чувствени желания и финансови навици.

Пътуването на Венера през Риби подчерта копнежа ни за идеалната романтика. Нашето желание да проявим романтичните си мечти, както и способността ни да общуваме с другите. 

Свързани статии

Началото на нов цикъл на Венера през зодиакалното колело носи обновяване на романтичния и финансовия живот. След като транзитът на Венера през Риби повиши способността ни за състрадание и емпатия, навлизането ѝ в Овен връща фокуса обратно към нас самите, нашите нужди и желания, предлагайки ни възможност да преоткрием както себе си, така и отношенията си. Транзитът ни вдъхновява да открием колко уникални личности сме.

Свързани статии

Тъй като Венера управлява противоположния знак на Везни, се казва, че тя е в ущърб, когато пътува през Овен. Тези енергии могат да бъдат предизвикателни. Венера иска да бъде мила, а Овенът няма филтър, Венера желае връзка, а Овен изисква свобода, Венера иска мир, а Овенът се управлява от Марс, който е богът на войната. Но това от друга страна може да ни помогне да намерим уникални решения по важни за нас въпроси.

Свързани статии

Според астрологията, транзитните знаци на планетите, които се „чувстват неудобни“ за тях, винаги носят интересни предизвикателства и възможности за учене. Това ни вдъхновява да правим нещата по различен начин и поставят под въпрос основните стандарти, норми и очаквания. Венера в Овен ни предизвиква да изследваме различни начини да бъдем във взаимоотношения с другите, различни ценностни системи и различни начини за възприемане на богатството и изобилието, вдъхновявайки ни да открием нови пътища и възможности.

Чуйте месечния хороскоп за април:

Докато Венера е в Овен е възможно да изпитаме и някои страхове по отношение на възприеманата загуба на индивидуалност, свобода и независимост в резултат на инвестиране на повече енергия във взаимоотношенията ни. Имаме шанс да създадем връзки, които ни позволяват да имаме пространството, от което се нуждаем. 

Тук може да чуете прогноза за зодиите, за които април ще е страхотен:

По материали от moonomens.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 седмици )
zaguba idividualnost smesnici vicko e ok I se znaeem koi sme mnogo Dobre
отговор Сигнализирай за неуместен коментар