Свободно време

Таро карта за 6 април

Ден за наслада и удоволствия

06.04.2024г. / 07 51ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Деветка чаши.

Всички деветки се управляват от луната, която е символизирана в картата от синята покривка на масата, която ни насочва към нашите най-съкровени желания и чувства. Това е малка аркана, която символизира задоволството от живота и живеенето за момента. Днес е ден, в който да се насладим на всичко, което ни заобикаля. Но винаги, когато луната хвърля своята бледа светлина, трябва да потърсим скритото. Това, което ни липсва, за да достигнем до пълнотата на десетките. И все пак, деветката е прекрасно място, на което да бъдем. Насладете му се.

Съвет за деня – Умереност.

Това е карта, която символизира хармонията. Балансът между емоциите, подсъзнанието и физическата ни реалност. Аркана, която ни призовава да се насладим най-сетне на спокойствие след стресови ситуации, активност и уморителна работа. Угасете огъня в сърцето си и изчакайте събитията да се наредят от само себе си и хората около вас да направят първите крачки.

Свързани статии

В работата: Днес се отдайте на спокойствие и почивка. Дори да сте на работа, не се занимавайте с важни дела, които изискват активност, а изчакайте и събирайте сили и енергия за друг ден. Погрижете се за емоционалното си състояние.

За влюбените и семейните: За влюбените е ден за почивка, наслада и потушаване на възникнало през изминалите дни напрежение. Дайте вниманието си на вашата половинка и бъдете по-дълго заедно през днешния ден.

Коментирай