Свободно време

Таро карта за 9 април

Ден на нови възможности пред нас

09.04.2024г. / 08 02ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Кралица на чашите – емоция и грижа. Тя може да ни се яви днес като скъп човек, който е загрижен за нас или като емоционален подарък от съдбата – нова работа, нови възможности и перспективи. Това може да сте и вие и да се погрижите за любим на сърцето ви човек. Картата е символ и на плодородието, на материализирането на желанията ни.

Съвет за деня – Колесницата.

Може би днес ще си поставите нова цел, но при всички положения нека тя бъде подплатена с воля, устрем и постоянство. Колесницата идва като съвет към Кралица чаши, за да ви подскаже да сте постоянни в това, за което мечтаете, защото Кралица чаши има способността да изпълнява желания.

Свързани статии

В работата:

В работата може да успеете с нечия помощ и да получите нечия подкрепа. Ако се нуждаете от съвет и напътствие, не се колебайте да го потърсите, защото ще ви бъде дадено от сърце.

За влюбените и семейните:

Хубава енергия на взаимност, споделени емоции и мечти. Особено добър ден за новите връзки, но и хората в по-дългогодишни партньорства ще се насладят на взаимна грижа и лекота в отношенията. Някой може да сбъдне мечтите си за взаимност и връзка с желан човек точно днес.

Коментирай