Свободно време

Тест: Изберете карта и вижте каква е вашата женска сила 

Опознайте себе си 

08.03.2024г. / 10 57ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

В месеца на жената всяка една от нас трябва да се опита да забрави поне за миг неувереността и ниското самочувствие. Спомнете си, че хората ще се отнасят с вас така, както вие самите се отнасяте със себе си. Направете този лесен тест, изберете карта и вижте каква е вашата скрита женска сила. 

Карта номер 1 

Магнетичност 

Вие сте магнетична, очарователна и лесно можете да накарате другите да ви харесват. Често пъти се възползвате от тази ваша сила, особено когато става дума за въпроси, свързани с работната ви сфера. За вас не е никакъв проблем да уверите колегите и бизнес партньорите си във вашата правота и с лекота да ги накарате да постъпят по начина, по който желаете. Със сигурност имате голям успех и на любовния фронт, но понякога това може леко да ви натоварва.

Прекаленото внимание понякога ви изнервя, тъй като го възприемате като навлизане в личното ви пространство. Съветваме ви от време на време да си давате почивка, да прекарвате повече време сред природата. Изключете телефона си и се наслаждавайте на света около вас. 

Свързани статии

Карта номер 2 

Сила 

Вие не сте от жените, които са „нежни цветя“. Напротив – всичко, свързано със силата не ви е чуждо. Вие сте издръжливи както физически, така и психически и това далеч няма общо с килограмите и фигурата ви. Хората около вас често пъти не подозират за тази ваша сила и понякога са склонни да ви пренебрегват.

Но не след дълго разбират що за човек сте. След като това се случи, никой не смее да се „закача“ с вас, тъй като рискува да бъде поставен на място. За съжаление, можете да изпитвате известни затруднения в любовен план, тъй като повечето мъже не смеят да ви съблазнят. Съветваме ви все пак да показвате и по-чувствената си страна и да не се страхувате да покажете уязвимостта си. 

Свързани статии

Карта номер 3 

Женственост 

Вие сте жена в истинския смисъл на тази дума – чувствена, нежна, силна, независима, ранима… Толкова различни качества, които без проблем могат да бъдат ваша характеристика. Умеете да лавирате, да се нагаждате според ситуацията и да бъдете дипломатични и всичко това с голяма доза финес, такт и женственост.

Съветваме ви да не губите това ваше ценно качество, а само да го развивате. Не се срамувайте да бъдете такава, каквато сте. Все пак, имайте едно наум, особено когато се запознавате с нови хора, тъй като вашата искреност може да ви направи уязвими. Вие предразполагате хората да ви споделят проблемите си, но това понякога ви натоварва. Пазете енергията си и внимавайте кого допускате до себе си. 

Свързани статии

Карта номер 4

Характер 

Още от малки успявате да заявите себе си. Никога не сте били свенливи или срамежливи, но не сте били и арогантни. Вашата скрита женска сила е вашият характер. Той ви отличава от всички останали и ви помага да изпъкнете сред тълпата. Умеете да изразявате себе си и външният ви вид е доказателство за това. Не робувате на марки и тенденции, а по-скоро спазвате личния си усет за стил.

Свързани статии

За да подчертаете уникалния си стил, можете да помислите да разнообразите гардероба си с ярки аксесоари като брошки, шапки, шалове и други. Съветваме ви все пак да се опитате да бъдете малко „по-меки“, защото безкомпромисното ви отношение понякога може да нарани вашите близки и познати. 

Коментирай