Свободно време

Таро карта за 10 април

Нещо в живота ви има нужда от внимание

10.04.2024г. / 08 09ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Справедливост.

Нещо във вашия живот се нуждае от внимание! Дошло е време за решения. Трябва да направим избор и то категоричен. Ако сте посочили тази карта, добре е да използвате днешния ден и да вземете окончателно решение за нещо, което може би до този момент сте отлагали.

Съвет за деня – Паж мечове.

Този паж ни насочва към общуване. Ще търсите съмишленици, но е възможно да се опитате да наложите своето мнение и това да не се хареса на околните. Помислете как да представите предложението си по-внимателно, за да не срещнете отпор.

Свързани статии

В работата: Възможно е да ви се наложи да се съобразите с нечие чуждо решение. Може да получите новини свързани с документи и документално уреждане на някакъв въпрос, които чакате отдавна. Подходящи са практики за лични граници.

За влюбените и семейните: Ще разяснявате отношенията си. Внимавайте, има опасност от необмислени думи. Но ако сте убедени в правотата си, отстоявайте я решително. За влюбените е „Аха“ момент, в който ще осъзнаят дали искат да продължат отношенията или да се разделят. Сключване на брак. В по-негативно проявление тази карта може да означава и развод. Всичко, което се урежда документално, свързано е с избор и взимане на категорична позиция е възможно да получи своето разрешение на този ден.

Коментирай