Свободно време

Седмична таро прогноза за 15 – 21 април

Внимаваме за заблуди

14.04.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Луната и Седмица пентакли.

Първата таро карта в гаданието е Луната. Луната винаги осветява илюзиите, в които вярваме. Трябва да сме внимателни, тъй като преценката ни може да е замъглена и някой да се опитва да ни заблуди. Но таро карта Луната представлява нашите страхове и илюзии и често излиза в таро гадание, когато проектираме страх в настоящето и бъдещето си въз основа на миналите си преживявания. Възможно е да имаме болезнени спомени, които са ни причинили емоционален стрес и вместо да се справим с емоциите, ние сме ги потискали.

Свързани статии

Таро карта Луната може да показва период на несигурност и илюзия, когато нищо не е такова, каквото изглежда. Затова трябва да сме внимателни и да не взимаме прибързани решения. Да проверяваме всяка информация, която достига до нас много добре. Сънищата ни и интуицията ни също ще ни разкрият някои истини и тайни.

Втората таро карта за седмицата е Седмица пентакли. Това е една положителна таро карта, която показва, че разбираме стойността на влагането на време и енергия в неща, които ще ни донесат по-дългосрочни успехи. Не бързаме и насочваме вниманието си към правилните области, вместо да губим време и усилия за задачи, които няма да донесат никаква стойност.

Свързани статии

Сега, ако правим планове за бъдещето, таро карта Седмица пентакли ни насърчава да погледнем в дългосрочен план и да преценим къде най-добре можем да инвестираме времето и енергията си за максимална продуктивност.

Проявяваме търпение, но и скрити възможности се разкриват пред нас. Завършваме важни за нас проекти, а нашата упорита работа ще ни донесе награди. 
Понякога обаче тази таро карта може да показва разочарование от бавни резултати. Трябва да сме търпеливи и да се фокусираме върху настоящето.

Свързани статии

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай