Свободно време

Таро карта за 22 април

Може би се усещате в застой

22.04.2024г. / 08 05ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Обесеният – възможно е да се намирате в период на застой и на пасивност. Да не знаете какво решение да вземете или да усещате, че някъде сте дали твърде много и сте направили неоправдана саможертва.

Съвет за деня Колесницата – тази голяма аркана се пада като съвет към Обесения, за да ви подтикне към действие. Време е да излезете от това състояние на пасивност и да поемете отговорност за самите себе си. Може да е знак за промяна и желани новости, но те няма да се осъществят, ако не вземете юздите в ръце. Действайте.

В работата:

Бъдете възприемчиви към новите проекти и начинания, стъпете на опита и експертизата си и смело вървете напред. Енергията е чудесна за нови идеи, творчески начинания и смяна на посоката, освен това ясно съветва да не оставаме в пасивна позиция и да не се оставяме на застоя.

За влюбените и семейните:

Прекрасна енергия, която ви извежда на ново ниво в отношенията. Ако до този момент не сте казвали от какво имате нужда, ако сте пренебрегвали собствените си потребности заради партньора, то сега е назрял моментът да промените това.

Коментирай