Свободно време

Таро карта за 23 април

Трудът ни днес няма да дава бързи резултати

23.04.2024г. / 08 17ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Четворка жезли е картина на благоденствието, мира, хармонията. Картата символизира обединение, празник, тържество, понякога дори сватба и говори за стабилна основа, за ред и изобилие, защото само ако се чувстваме сигурни и спокойни, можем да мислим за празници.

Денят е добър за планиране на бъдещето, за финансови дела, за задълбочаване на отношения. Всичко, което ни дава сигурност и добра, стабилна основа ще е на дневен ред. Може да получим неочаквани пари.

Съвет за деня – Осмица пентакли е известна като картата на чирака. Това е трудът, който не дава бързи резултати, но постепенно ни превръща в майстори. Това е способността ни да се вглъбим и концентрираме в работата, за да може да я овладеем до съвършенство.

Свързани статии

В работата

Тази комбинация ни съветва да наблегнем на сигурните печалби за сметка на бързите, но рискови. Заложете на дългосрочните цели, днес е подходящ ден за дългосрочно планиране.

Добър ден за учене, научаване на нови неща, курсове за повишаване на квалификацията.

Другият съвет е да наблегнем на отборните и екипни дейности, да съгласуваме с колеги работата си, да потърсим съдействие или да помогнем на някого в работата.

За влюбените и семейните

Ако сега встъпвате във връзка, картите предвещават дългосрочни отношения. Изглежда сте хармонични и сякаш се разбирате един друг само с поглед.

На дългогодишните връзки тази комбинация може да послужи като напомняне – да се погрижат за уюта на дома, за финансовите дела на семейството, за децата и тяхната бъдеща реализация.

Енергията на деня е добра за такъв тип планиране.

Коментирай