Свободно време

Тест: Намислете си животно и вижте каква личност сте и как ви възприемат другите

Един забавен тест

26.04.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колко добре познавате себе си? Как виждате себе си като личности и как смятате, че другите ви виждат? Това са любопитни въпроси, на които всеки би отговорил по различен начин. Днес споделяме с вас един бърз и забавен тест, който ще ви разкрие малко повече за вас. 

Какво трябва да направите? 

Най-напред отговорете възможно най-бързо на следните три въпроса. Тук няма верни и грешни отговори, затова не се замисляйте дълго.

Въпрос 1: Ако можехте да сте животно, кое би било то?

Помислете за първото животно, което ви хрумне, без да преценявате дали е истинско животно, като куче или котка, или измислено животно като еднорог или пък да е животно живяло преди хиляди години като динозавър. След като сте отговорили на този въпрос, преминете към следващия.

Свързани статии

Въпрос 2: Представете си, че първото намислено животно не съществува.

Трябва да си изберете друго. Кое е то, било то реално или въображаемо? Отново без да мислите много, изберете второто животно.

Въпрос 3: Сега си представете, че и второто намислено от вас животно не съществува. 

Сега изберете, без много да се замисляте, третото и последно животно.

Свързани статии

Ето и резултатите:

Първото намислено от вас животно разкрива как искате да бъдете възприемани от хората. Това обаче не означава непременно, че хората ви виждат по начина, по който искате. Това просто означава, че ако зависеше от вас, светът щеше да си помисли, че имате силата на например лъв или хитростта на котката.

Второто намислено животно ви разкрива как хората всъщност ви виждат. Заместващото животно, което сте избрали в отговора на въпрос номер 2 разкрива как хората ви виждат в действителност и впечатлението, което оставяте у тях.  Така че, ако вашият първи избор е например мечка гризли, искате да бъдете възприемани като мощен и свиреп. Но ако второто ви животно е агне, другите ви смятат за меки, страхливи и послушни.

Свързани статии

Третото животно в този тест разкрива кои сте всъщност като личности. Тук вече не става въпрос за възприятие или кой искате да бъдете, а това какъв човек сте в настоящето си.

Научаването с какво животно се идентифицирате може да разкрие много за поведението ви. Ако например сте избрали костенурка, значи обичате да отделяте време и да вземате добри решения.

Коментирай