Таро карта за 22 май

Укротете егото

22.05.2024г. / 07 36ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Кралица чаши.

Любовта, емоционалното разбиране, задълбочаването в себе си и грижата за себе си и другите ще бъдат тема на деня ви днес. Кралица на чашите е съветникът, който изслушва и нежно напътства, майката, която отглежда и обича, колежката, която се грижи, приятелят, който ви разбира. Това може да сте вие или някой в живота ви, който е истински приятел и се грижи от сърце за вас.

Съвет за деня – Силата е под номер 8, а осмиците в Таро се управляват от Меркурий, планетата на комуникацията, но Силата също се свързва и с Лъв, чието мото е „Аз ще“. Това е карта за утвърждаване на силата на волята чрез нежно убеждаване. Този аркан олицетворява това емоционално разбиране и способността да се използва за укротяване на егото.

Свързани статии

В работата: На работното място опитайте нежно да привлечете хората към вашия начин на мислене. Приемете дивата си природа, но облекчете тези страсти, така че те да работят за вас, а не срещу вас. Общувайте от сърцето, както кралицата на чашите.

За влюбените и семейните: Прекрасна енергия, която ви кара да се грижите един за друг и да укротите егото в името на това да сте заедно. Грижа и нежно убеждаване, сърдечно общуване. Това е по-голяма сила от всяка друга.

Коментирай