Дявол или ангел – какво казва за вас зодията?

Вижте в кой списък попадате

11.06.2024г. / 13 06ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Е, със сигурност нямаме намерение да съдим, но може би често пъти изпитвате чувството, че сте направили нещо добро или пък не. Кое е преобладаващото у вас? Доброто или злото? Подходете с усмивка и вижте кое е вярно според вашата зодия.

Ангелите 

Везни 

Везните са най-сладките от всички – те не биха могли да наранят муха дори и да искат. Въпреки че по всяка вероятност те и не биха искали. Така че, ако сте Везни, не се съмнявайте в себе си. Вие сте абсолютен ангел! Наистина ли?! Да! Вашият вид е рядък и трябва да се гордеете с това!

Телец 

Въпреки че вашата зодия е на бик, вие нямате темперамента на такъв! По-скоро сте търпеливи и се опитвате да разберете хората около вас – независимо каква е ситуацията. Вие също не се опитвате да съдите хората. Накратко, вие сте сертифициран ангел!

Свързани статии

Риби 

В това няма никакво съмнение. Попитайте когото искате и те ще ви кажат същото: вие сте скъпи ангели! Вие сте много добри по сърце и също така дълбоки хора, които буквано зареждат другите. Дори ако ситуацията изисква остра реакция, вие винаги се опитвате да бъдете мили с всички.

Свързани статии

Стрелец

Е, въпреки че не сте точно ангел, все пак сте част от тази категория. Причината за това е, че въпреки че сте много добър и приятелски настроен човек, вие се запалвате, когато някой ви предаде. Нелоялните хора са от типа, който просто не можете и няма да понасяте.

Водолей 

Добре, сивата зона официално започна. И точно като Стрелците, вие имате предимно ангелски черти. Например вие винаги сте много мили с всички. Имате обаче силни сексуални желания и тази ваша сексуалност понякога може да ви накара да правите много „лоши“ неща.

Близнаци 

Ако има една зодия, която перфектно олицетворява смесица от ангел и дявол, това са Близнаци. Вие заемате средата и притежавате рядката способност да се превръщате в най-сладкия ангел или в най-огнения дявол, в зависимост от ситуацията, която срещате.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Аз харесвам Водолей ( преди 1 месец )
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 1 месец )