Таро прогноза за 17 – 23 юни

Промяната е на пътя ни

15.06.2024г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Глупакът и Императорът.

Първата таро карта в гаданието – Глупакът, показва ново начало, нови възможности и потенциал за развитие. Дори да се намираме в период, в който не знаем накъде се движим, тази таро карта ни призовава да следваме сърцето си. Вселената ще ни води.

Свързани статии

Глупакът ни насърчава да сме любопитни, да не се страхуваме. Става дума за нови преживявания, личностно израстване, развитие и приключения. Таро карта Глупакът често бива изобразена като млад мъж, който е предприел своето пътешествие. Уверен, усмихнат. Не е нужно да чакаме някой да ни даде зелена светлина или да отлагаме, докато не разполагаме с всички умения, инструменти и ресурси, които смятаме, че може да са ни необходими.

Време е да открием пълния си потенциал, да се смеем повече, да се забавляваме. Глупакът е нашият водач, като човек, който е смел и безгрижен. Но въпреки че трябва да сме смели и дейни, все пак е добре да премисляме нещата, да не рискуваме, без да сме помислили колко големи са рисковете.

Свързани статии

Втората таро карта е Императорът. Тази карта представлява могъщ лидер, който изисква уважение и авторитет. Статусът, властта и признанието са от съществено значение за вас и вие се чувствате най-комфортно в лидерска роля. Споровете не ви плашат, държите на лоялността и не позволявате на другите да ви унижават.

Свързани статии

Ако през тази седмица има проблеми или сложни ситуации, то вие ще успеете да ги разрешите, благодарение на вашите умения. Възможно е да станете нечий ментор или да бъдете в помощ на ваши колеги, приятели.

Императорът е търпелив и обикновено не бърза. Възможно е да се наложи да проявите търпение по даден въпрос, свързан с работа, любовна връзка или друго, но търпението ви ще бъде възнаградено.

Коментирай