![500 г свинско месо за готвене
6 тиквички
3 картофа
3 червени чушки
2 глави лук
5 скилидки чесън
3 домата
2 щипки сух риган
сол, черен пипер](/media/files/resized/article/654x358/f41/c915c4b4447c3b39aa4e2f62d264df41-52f3892776ec9596bee9d3d252cd81b6.jpg)
В тенджера загрейте малко мазнина и задушете месото. След това добавете лука, тиквичките и чушките. Бъркайте докато зеленчуците поомекнат и сложете нарязаните картофи, ригана и черен пипер.
Когато месото и картофите са готови, добавете нарязаните на ситно домати, сол, чесъна и гответе още около 10-15 минути. По желание може да запечете ястието с малко настърган кашкавал (или без).
Снимка: Thinkstock
Опитайте още: