Меню

Лазаня с кайма

28 март 2012 | 13:57 | Аз жената
4 от 5 гласа
1 пакет кори за лазаня
400-500 г кайма
около 300 г домати от консерва
350-400 г кашкавал
олио
черен пипер
90 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Запържете леко каймата в няколко лъжици мазнина, след което добавете подправки по избор. Редете в дълбока тава последователно: кори, кайма, настърган кашкавал или сирене, отново кори и накрая част от нарязаните на дребно домати Повтаряйте, докато свършат продуктите. Увийте тавата с фолио и изпечете лазанята за около 40- 45 минути в не много силна фурна.

Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
46 rate up comment 0 rate down comment
Dani ( преди 11 години )
Zdraveite,pregledax retzeptata i zabelyazah,che e nepulna.Az ot godini pravya lazanya.klasicheskata lazanyata se zaliva s byal sos,porusva se s kashkaval i togava se peche.Inache korite za lazanya zagaryat i nishto ne se poluchava.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар