Майчинство

Шакира – млада майка в перфектна форма

Тайните за красота и перфектна фигура на сексапилната певица

30.01.2013г. / 09 20ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Щастливата млада майка Шакира скоро ще навърши 36 години. Въпреки възрастта си и въпреки бременността, тя е пример за жена, която знае как да се грижи за тялото си и да го поддържа в идеална форма. Може да си помислите, че с личен треньор и свободно време, което славата донякъде ви осигурява, всеки може да е като нея, но няма да сте напълно прави.

Шакира споделя, че в продължение на дълги години от време на време намазва тялото си с мед или за да ексфолира кожата, или за да я хидратира. Ние не можем да си позволим същият лукс, но можем да се поучим най-малкото от хранителните й навици.

Свързани статии

Шакира не пропуска плод като част от сутрешното, обедното и вечерното си меню. Най-често бихме свързали плода със закуската, защото той грубо казано подготвя стомаха за приема на храна през новия ден, но независимо от времето, в което е приет, той си остава все така полезен. Шакира не подкрепя диетите, в които присъстват гладуването и лишенията. Според нея трябва да се яде от всичко по малко и да не се прекалява.

За разлика от свои колежки от световния музикален и филмов подиум, на които годинките започват да им личат заради натрупани килограми или липса на тонус на кожата, поп дивата с колумбийски произход се поддържа в завидна форма не с досаден фитнес, а с танци.

Шакира е експерт в т. нар. бели денс (или „танц на корема“), който напряга и стяга изключително много коремните мускули. Нищо чудно, че когато е на сцена, тя не се притеснява да носи по-оскъдно облекло и да показва изваяните си форми.

Нека й пожелаем по-усмихнато и леко майчинство, заради и въпреки което тя да се запази все така красива и лъчезарна.

Коментирай