Майчинство

Мел Си грабва наградата „Майка на годината“

Звездата успява да намери баланса между работата и дъщеря си

19.02.2013г. / 12 40ч.
Аз жената
Снимка:архив Reuters

Снимка:архив Reuters

Певицата Мел Си, майка на тригодишната Скарлет, е една от 7-те жени, които на 3-ти март ще получат наградата „Майка на годината“ от веригата супермаркети „Теско“. Церемонията е посветена на празника на жената, който във Великобритания се чества на 10-ти март.

Свързани статии

Мел Си сподели, че е горда и едновременно с това със смирение ще получи наградата. От миналата година 39-годишната Мел е разделена със съпруга си. За английски медии тя разказа още, че майчинството я е направило невероятно щастлива жена, по-уверена, и че майчинството е променило всичко в живота й към по-добро.

„Понякога ми е трудно да намеря баланса между работата и другите задължения, но ценя всяка минута, когато съм със Скарлет, разказва певицата. – Да си майка не е никак лесно, но със сигурност е най-ценната работа на света. По света има милиони майки със своя вдъхновяващ пример. Радвам се, че мога да бъда една от тях.“

Руските й фенове от фенстраницата й препоръчват да си смени прическата и да разнообрази имиджа си с дълга коса, макар че се радват ,че вече не е в русия си период от 2000 година. Въпреки тези малки забележки всички членове на форума горещо я аплодират за номинацията.

Коментирай
Свободно време