Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Козирог

Инати и срамежливци

15.04.2018г. / 07 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако вашето дете е родено под знака на Козирога, то вие сте родител на едно много сериозно, целеустремено и практично хлапе. Вижте няколко основни характерни черти на децата Козирог.

Козирозите са упорити

Тези деца са големи инати. Вярват, че са прави винаги и че те знаят най-добре. Една от най-често казваните думи в детството им е „Не“. Опозиция са на всичко и действат единствено според собствените си желания. Затова се запасете с търпение и солидни аргументи за всеки бъдещ спор с тях.

>> 20 отличителни черти на зодия Козирог <<

Имат романтична страна

Понякога Козирозите може да изглеждат дистанцирани и по-студени, но дълбоко в себе си крият една много романтична душа. Пред хората те рядко я показват или трябва да сте много близки, за да я уловите. Но романтичната им страна е там, вътре, и ще сте истински късметлии, ако изберат да я споделят с вас.

>> Годишен хороскоп 2018 за зодия Козирог <<

Срамежливи са

Детето Козирог не е от най-социалните в зодиака. Тези малчугани са по-срамежливи в сравнение с другите деца. Сериозният им характер в комбинация с тази свенливост ги прави да изглеждат интроверти, но с израстването ще стават по-общителни.

Целеустремени и фокусирани са

Ако забележите, че вашият Козирог у дома е леко отегчен, просто му дайте нова задача за изпълнение. Децата Козирози обичат да се занимават и да се фокусират върху определен предмет или игра. За да са доволни и щастливи, децата Козирози имат нужда да бъдат развличани с интересни занимания. Те са изключително целеустремени и това им помага да бъдат отлични във всичко, което захванат да правят.

>> 5 характерни черти на дете зодия Стрелец <<

Те са стари души

Не бива да се изненадвате, ако чуете или прочетете, че Козирозите носят стари души. Има нещо в тези малки същества, родени под знака на Козирога, което ги прави да изглеждат по-зрели и по-съзнателни от връстниците им. Те знаят какво искат и как да го постигнат чрез тактика. Тази устременост обаче понякога може да ги вкарва в нежелани конфликти, затова вашата роля е да намерите подход как да омекотите тази тяхна сериозна и прекалено зряла черта.

Коментирай