Меню

Суфле от тиквички с картофи

22 юли 2013 | 11:15 | Аз жената
Добави в любими
3-4 малки тиквички
2 картофа
5 яйца
1 глава лук
100 г сирене
по 1 ч. л. червен, черен пипер и кимион
копър и магданоз
30 г масло
150 г кашкавал за настъргване

Продукти
Приготвяне

Сваряваме тиквичките и картофите, изцеждаме по-голямата част от водата и ги намачкваме или нарязваме на ситно. В огнеупорна тенджера слагаме останалите продукти, разбъркваме ги хубаво, прибавяме тиквичките и ги печем до зачервяване. Настъргваме кашкавала отгоре и дозапичаме.

Автор на рецептата е Калина Аврамова

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ваня ( преди 10 години )
не се ли разбиват белтъчите отделно и не се смесват най-накрая внимателно за да бухне?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар