Дева

23 август – 22 септември
Дева

Дева

Основно правило, към което е желателно да се придържате през цялата година е да довършвате започнатото. Действайки последователно и с равномерно темпо ще успеете да разгърнете максимално творческия си потенциал.

Още в началото на годината ще получите висока оценка за направеното в предишния период. Реагирайте сдържано, защото успехите ви може да предизвикат пристъпи на завист у колегите.

Каквото и да се случи, не позволявайте да ви въвличат в интриги и не вярвайте на обещания за бързо забогатяване. Стабилни ще са само приходите, които получавате от труда си.

Професионалните постижения ще са впечатляващи през август. Тогава не е изключено да промените и позицията си.

През септември и октомври ще разполагате с удобни варианти за скъпи покупки. Направете го само, ако разполагате с налични средства. Не взимайте и не давайте пари на заем, условията ще подлежат на промяна и ще се окажат неизгодни.

Зимният период ще е малко по-сложен, защото ще е трудно да създадете баланс между задълженията и предпочитанията си. За да си осигурите разнообразие, бихте могли да пробвате уменията си в нещо ново, стига да не е свързано с прекален риск.

 

Вашия хороскоп е изработен от: Петя Георгиева