Интимно

Как да привлека вниманието му?

21.06.2011г. / 23 34ч.
Нина Иванова
Как да привлека вниманието му?

3 сигурни начина да привлечете вниманието на желания от вас мъж:

1.Дръжте се еднакво с всички мъже

Не показвайте личните си предпочитания, специално към мъжа, когото харесвате. Дръжте се еднакво приятелски с всички мъже около вас, за да провокирате интереса му и да се запита защо не флиртувате с него. Тъй като добре знаем, че мъжете по природа са ловци и обичат те да са в ролята на преследвача, оставете го той да ви съблазни. Ако непрекъснато му натрапвате компанията си и го приклещвате натясно, само и само да сте заедно и насаме, то бързо ще се превърнете в досадна за него. Най-доброто и ефективно решение е да се държите на положение и нека той да преследва вас, а не вие него.

2.Бъдете скромна и мистериозна

Жените, които непрекъснато се изтъкват пред мъжете с красотата, сексапила, оскъдните дрешки или огромния си опит, не винаги са любимки на господата. Да, мъжете обичат да се заглеждат по провокативни на пръв поглед жени, но не този тип дами остават за дълго в съзнанието на мъжа. Ако искате да оставите трайна следа в мислите на харесвания от вас мъж, то бъдете скромна. Не се изтъквайте прекомерно, оставете качествата и чарът ви да говорят вместо вас. Добавете и малко мистериозност, като бъдете по-тайнствена в изказванията си. Не споделяйте прекалено лични неща или говорете с леки недомлъвки, без да изричате всичко на глас. Така със сигурност ще го впечатлите и той ще пожелае да разгадае мистерията, която витае около вас.

3.Живейте диво и красиво!

Нека той ви види как се забавлявате с вашите приятели, че обичате да купонясвате, не сте срамежлива или задръстена! Тогава той ще пожелае да е част от вашето обкръжение, ще бъде привлечен от жизнеността и красотата ви. Живейте живота си така, както винаги сте искали - бъдете смела и гонете мечтите си. Това винаги ще предизвиква уважението не само на близките ви, но и  на половинката ви!

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
JordanSmats ( преди 7 години )
аааааа, Мартин, ты просто супер мегачел --- сестры *** или нцест признання
отговор Сигнализирай за неуместен коментар